+ Konuyu Cevapla
Toplam 7 sonuçtan 1 ile 7 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Alchemy Yardım İsteyenler Bu başlıkta Lütfen !!!

Standart Alchemy Yardım İsteyenler Bu başlıkta Lütfen !!!

ArkadasLar redsea de oLup aLcemy konusuna ne kadar kafa patlattıgımı ve bu konuda ne kadar iLgili oLdugumu bilirler. hatta bunları topladıgım kocaman ve kalın bi defterimin oldugunu acıklamam gereken bikac sey var sanırım.
    1- we en onemlisi sakın aklınızdan cıkartmayın mukemmel silah yada item yapamazsınız.
    2- her silahın kendine ait bir ortalaması vardır eger parantez degerlerde bu ortalamanın uzerine cıkarsanız blue eklemede sıkıntı yasarsınız blue eklerkende bu parantez degerlerinde ekleme yada azalma olabilir yani mantık sudur
    str hybird yada int bi char silahında yada giysisinde yada acc sinde kendine 2. sırada yarar saglayan ozellikleri resetlemek yada degerini dusurmek zorundadır. bununla beraber blue ler 2. derece onemlidir ozellikle kilit blue str int ve durability dir bunları sakın unutmayın bu degerleri basarken genelde parantez degerler kaybolabilir yada artabilir bunun ornegi coktur. oynanmış bi silahla oynamamaya ozen gosterin gecmişini bilmediginiz bi itemi yapmak cok zordur her silahın asaması vardır ben alcemye harcadıgım zamanla 3 tane daha 80 char yapardım sac beyazlatmaya gerek yok yani

Standart BENDE OLE SANIYORUM AMA HALA TIRMALIYORUM

DEED vaLLaha beLki abartı gelebilir arkadasLara ama tanıyan yalan soLemedigimi biLir bir gunde yeri geLdi 400 stone bastım sayfalar dolusu not var elimde ama sunu unutmamak gerek her itemin kendine gore bi yapısı var yani ne yaparsan yap istedigini buLmakta sonuca uLasacaksın diye bişey yok uzgunum ama durum bu

First Person Shooter ant0ny0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

güzel şeyler yazmışsın tuncay abi

herkesin bilmediği bişey aslında assimule

stonelerde %5 %10 %20 %30 ve %35 olmak üzere 5 tip assimule % si vardır ve en mantıklı olanı daima %5 ( dr kullanarak kırılan itemlerden çıkan stoneler ) yada %10 assimule yüzdesine sahip stoneleri kullanmaktır..

Standart sGL memedim

bu aLcemy konusunu çözmek için asLında oyunun orjinaLine ve burada yapılan acıkLamaLara bakmal Lazım aLLah kısmet ederde Koreceyi 3-4 sene icinde cozersem daha faydaLı oLacam arkadasLara ama asimiLty dedigin gibi stone sınıfında oLmakLa beraber item sınıfındada mevcut bi silaha yada iteme (sos-som-sosun) hariç ortalamsının uzerinde bi deger ekLemek cok zor sunu biLmekte ve aramamakta fayda var mukemeL item diye bişey yoktur sadece cok iyi item vardır..
    bu arada memo geLde arada stone aL parasız kaLdım

Aradım ama sanırım yok. Parantez içindeki durability 'i değiştirebiliyor muyuz acaba? Listeye baktım ama göremedim.

Standart Cevap: Alchemy Yardım İsteyenler Bu başlıkta Lütfen !!!

Alıntı Equinox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aradım ama sanırım yok. Parantez içindeki durability 'i değiştirebiliyor muyuz acaba? Listeye baktım ama göremedim.
    parantez içindeki durabilty stoneların direk etkisi sonrasında değişmez bu ancak uyguladıgın değişik asimilation degerlerinin yan etkisi olarak düşe yada artma yapması sonucunda gercekleşir bu durum diğer parantez ve blue statlar içinde geçerlidir

Standart Cevap: Alchemy Yardım İsteyenler Bu başlıkta Lütfen !!!

Astral tam olarak ne işe yarıyor?

+ Konuyu Cevapla