Toplam 7 sonuçtan 1 ile 7 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Start gelmiyor...

  1. #1
    System32
    Misafir

    Standart Start gelmiyor...

    ya bu sabahki bakım ve patch den sonra "Start" gelmiyo bende sizdede aynı sorun varmı.Bakım çoktan bitti 20:10 diyor şu anda 21:18 falan sro saati ama "Start" yok.Sabah uptade yaptım serverlar Check teydi.Sonra çıktım bidahada start gelmedi sorun ne sizce..

  2. #2
    MaHLaS
    Misafir

    Standart

    bende de gelmiyor
    ama azıcık daha sabretmemiz lazım

  3. #3
    Misafir

    Standart

    kardeş ben kafedeyim iki kere update yaptı ikinci update yapmak için start gelene kadar exit a tıkla bi kaç kere öle dene bir pc de 10defa denedim ancak aldı

  4. #4
    First Person Shooter ant0ny0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    03.12.2006
    Bulunduğu yer
    eskisehir
    Mesajlar
    353

    Standart

    Update etmeye başlayana kadar client e girip çıkmayı dene, biraz uğraştırıcak ama olucaktır..sunucular çok yoğun gördüğüm kadarıyla..

  5. #5
    Misafir

    Standart

    @başlat --çalıştır a girin ve ipconfig /flushdns yazın yada ben sadece ipconfig yazdım oldu.
    deneyin bende oldu.

  6. #6
    xorhunx
    Misafir

    Standart

    Alıntı ant0ny0 Nickli Üyeden Alıntı
    Update etmeye başlayana kadar client e girip çıkmayı dene, biraz uğraştırıcak ama olucaktır..sunucular çok yoğun gördüğüm kadarıyla..
    bendede aynısı war

  7. #7
    Cristiano_35
    Misafir

    Standart

    Alıntı Anonymous Nickli Üyeden Alıntı
    @başlat --çalıştır a girin ve ipconfig /flushdns yazın yada ben sadece ipconfig yazdım oldu.
    deneyin bende oldu.

    evet gercektende oluyor tesekkürler arkadasım

Benzer Konular

  1. start cıkmıyo yaw
    Konuyu Açan: berkay9494, Forum: SRO Hataları Destek ve Yardım Forumu.
    Cevap: 9
    Son Mesaj : 20-07-2007, 02:05 PM

Bu Konu İçin Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •