+ Konuyu Cevapla
Toplam 11 sonuçtan 1 ile 11 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Gaia Serverında Guild Acıcak warmı?

Forum LvL 85 - 100

Standart Gaia Serverında Guild Acıcak warmı?

arkadaslar yeni server gaia gelicek şimdi bu serverda guild açıcak arkı warmı sureklı kasıcak bırı acmıyacaksanız Ben acmayı dusunuyorum Guildin adı "Turk" olucak warsa gelmek istiyen 20k yı gözden cıkarsın Master: ***** benım nıck gırmek ıstıyenler pm atsın yada ben global atıcam sız gelın

not:Global atıcam BOT+pre si olmayan gelmesın Cronos amca sen gel pLs
    Konu alpbey07 tarafından (01-09-2008 Saat 11:44 PM ) değiştirilmiştir.

ErtughruL
    Misafir

Arkadaşım ben açıyorum. Guildin adı SteeL olacak. Oyundaki nickim de Optimist olacak. Şimdiden 500 silkim hazır. İyi kasacağım. çok iddialıyım. Şu anda 5 kişi topladım. Ama oyunda globallerle guildimizi tanıtacağım. Hedefimiz kale sahibi ve iyi bir union sahibi olmak. Gelmek istersen kapım daima açık olacaktır.

Yes_I_Dont
    Misafir

Alıntı ErtughruL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım ben açıyorum. Guildin adı SteeL olacak. Oyundaki nickim de Optimist olacak. Şimdiden 500 silkim hazır. İyi kasacağım. çok iddialıyım. Şu anda 5 kişi topladım. Ama oyunda globallerle guildimizi tanıtacağım. Hedefimiz kale sahibi ve iyi bir union sahibi olmak. Gelmek istersen kapım daima açık olacaktır.
    bende gelirim

Bir sürü ufak Türk guildi olacağına tek bir tane güçlü olsun da Gaia'nın canına okusun.

pasificde super guildimizin super ortamından gaia'ya geçenler war bayaa çok we iddialılar guild açmak yerine kendılerine guvenenlerın onlarla birleşmesini öneririm çunku birçok yabancı forumlarında delice guildler kurulmuş durumda.
    gaianın gelecek olması haberiyle turk forumlarıda hareketlenmiş görunuor şuanda Shupar we DreamS önderliginde union hazır gibi bakalım ilerleyen zamanlar bize ne gösterir

MeLiK
    Misafir

Serverde FreakZ da var korkun bizden şimdilik üye alımı yok 30 kişi var (kendi üyeleri 1100 er silk le min )

Forum LvL 85 - 100

2kk sılk aldım

Forum LvL 85 - 100

bencede tek bı guild olsun ne gıdıp gavurca takılıyorsun gel turksen kendı dılınde bı guildin olsun Turk alps te oynuyanlar warsa bız cengo nun elemanlarıyız ama ondan daha saglam adam yaparz(Cengo&Hilton&Aryel&Fresh&Drop&B1gLoRd&FullM etal&unforgiven&horhor&CaNDeLLa&YeNiCeRi_alp&SenoL )Biz bunların elınde buyuduk bunları tanıyanlar nasıl çar yaptıklarını bılırler ben Cantekın+yeniçerinin özel çıragı
    Konu alpbey07 tarafından (01-09-2008 Saat 11:58 PM ) değiştirilmiştir.

Trboy
    Misafir

Bence Forumumuzun adı olsun yane OnlineOyun Benim daha yaşım küçük kendi başıma silk yada bot alamam istesemde kızıyor zaten....O yüzden lütfen silk ve botu olan guilde girsin diye birşey yapmayın.Yani bir anlamı yok....

Forum LvL 85 - 100

ole bısı olmazsa elle kasan adam 1 yılda zor 80 yapar beaa bıze Pre Plusu olan + Bot u olan oyuncular lazım ole olmassa sen oyuna gırmede bıle zorluk cekersın hemserım oyun 2kk kısı alıyor boş oldugunu hıc görmedım gören warsa pm atsın Bızım guild ın lvl ortalaması 26 oldu KaLe Bizxim FreakZ guildi bızden daha ıyı ama siz _SweeT_ ten korkun

(_SweeT_) benım çar bu guildimizin adı NoFeaR 24+,++oyuncuları beqlerız

Forum LvL 85 - 100

senın dedigin _horhor_ onu sahıbı persianın basında bıraktı asi_genc dbitane kastı onuda bebenın bırıne werdı ///Ben Guvenılırım gibi bişi bazen tersime geldılermı guven dıe bısı kalmıo

+ Konuyu Cevapla