Bu güne kadar elimden bir sürü MMO geçti, Knight Online, Sro, Dofus Online, Dekaron Online, Ogame, Klansavaslari, Travian, İkariam, Tanoth, Hükümran senfoni online, Rohan Online, Cabal online bunlardan bazıları...
Bana uzakdoğu yapımı olmayan* beleş ve zevkli olan, grafikleri güzel olan bir online oyun önerebilir misiniz?
*--> Uzakdoğu yapımı online oyunlar sürekli level kasma olayı gerektirir çeşitli ekzantrik olayları yoktur... Ben daha derin bir dünya istiyorum içinde kaybolabileceğim derin bir dünya...

Alıntı

oyunda havada ve suda yaratık kesebiliosun guild ler istedikleri zaman kendilerine ya gökyüzünde yada karada kale kurabiliorlar yani bence bi düsün ben privet serverinde oynuorum tam anlamı ile ögrenmek icin tavsie ediorum...
en sevdiğim eventi. eğer sıkılırsan kendine bir sürü ıvır zıvır al sonra onlardan kendine başka ıvır zıvır itemler yarat sonra satıp baska ıvır zıvırlar al baya eğlenceli oluyo. oyun ilk başta marioya benziyo ama cok daha güzel harita inanamıcağın kadar büyük benim bile gtmediğim yerlerr var mutlaka dene.