bendede uptade olmuyo lütfen yardım edin yanlıslıkla sildim yükledim ancak ''The server is undergoing inspection or updates connect to http://www.silkroadonline.net for more information yazıyo
simdiden çok tesekkürler![]()
bendede uptade olmuyo lütfen yardım edin yanlıslıkla sildim yükledim ancak ''The server is undergoing inspection or updates connect to http://www.silkroadonline.net for more information yazıyo
simdiden çok tesekkürler![]()
Silkroad server'ına bağlanamadığında bu mesajı veriyor. Bağlanamama durumlarında ya inspection ya da güncelleme vardır diye bu klasik mesajı çıkartıyorlar.
hosts dosyasında değişiklik yaptıysan (nubot falan için) ondan olabilir, milyonlarca sebebi olabilir. muhtemelen şu anda bu problemi yaşamıyorsundur bile
EĞER BUGÜN SALI İSE VE BU HATA MESAJINI ARATIP BU KONUYA GELMİŞSEN - OYUN SUNUCULARINDA BAKIM OLDUĞU İÇİN BAĞLANAMIYORSUN - BAKIM GENELDE 3-4 SAATTE BİTER - SUNUCULARIN BAKIMI BİTTİĞİNDE OYUNA TEKRAR GİREBİLİRSİN!
Merhaba! Ben de bu sorun yüzünden çok sıkıntı çektim
Host dosyası ile alakası yok.
İnternetten sro client dosyasını bul dosyaların içine yapıştır
Böylece sorun hallediyor!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sen bize nerden indirecegimiz hakkında bilqi werirmsn
bendede wardı hostu düzelttim oldu
nerden indirilecek buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
arkadaşlar konuyu ben açmıştım
ilk yanıt veren arkadaşa tşk ederim haklıymış host da oynama yapmıştım nubot için düzelttim ve hallolduama bu seferde skill lere çok bastığım için 10dk da bi dc yiyorum onu nasıl halletcez ?
![]()
iyi de bende host dosyası yok lütfen biri yardım etsin. msn e ekleyin olur mu? aydin-gs-1905@hotmail.com
klasör seçeneklerinde "gizli dosyaları göster"i işaretle. belki gizli olduğu için göremiyorsundur. veya direk olarak başlat çalıştıra:
notepad c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
yazıp entera bas.
eğer daha önce hosts dosyasını ellemediysen sebebi o değildir. mediapatcher kullandıysan ondan da olabilir.
hayır oyunla ilgili hiçbir dosyayı kullanmadım
yeni sro yu indir yükle saat14.00 dan sonra tekrar dene
Abi lütfen o clienti nerden bulcaz sölermisiniz bide benim pc vista bende de aynı hatayı verio
ya abi zaten ben yeni sro yu indrdim yükledim olmadı bi kaçkere silip tekrar da yükledim yine olmadı bunun vistayla alakası varmıdırki???
ben ewden oynamıyorum ama ewden oynasam şimdi akrabalardayım ondan birazdan gitcem ama daha dün xp olan bi pc ye yükledim sroyu çok da güzel oynadım ne yapcam yaff
14.00 kadar beklesem sonra belki girermiyim sroya 9 dakka var birsi öle dedi sroda bitane daha sorum olca
plutada yeni car açmayı düşünüyordum beni ksarmısın orda![]()
beyler ve bayanlar bndede bu hatayı werıor mıllet oyunda ama bn gıremıorm host olayına gelınce bn legend II zamanında prıvate server ıcın hostla oynamıstım onun bı etkısı olurmu ltfn bı yardım sımdıden tesekkurler ...
Konu bugrabb tarafından (27-05-2008 Saat 03:10 PM ) değiştirilmiştir.
yaw arkadaşlar bu server ne zaman açılır çok sürermi açılması![]()
sabahtan beri oyuna giremiyorum
11:00 da açılması beklenıor
boyle konular için --> Silkroad Online adresini kullanabilirsiniz (6 saat fark oldugunu unutmadan)
kardes msn nı verırsen sana yardımcı olabılırım;1590 Nickli Üyeden Alıntı