+ Konuyu Cevapla
Toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Tier 2 Skill Tree

Standart Tier 2 Skill Tree

Merhaba ;

Sizden bi konuda yardım isteyeceğim araştırdım ama çözemedim yani..İlk bi class belirteyim Arden kasıyorum ve Tier 2 de bi sorunla karşılaştım ve şuan hala bi çare bulamadım size danışayım dedim..Level 45'de tier atlamak için talisman istemişti götürdüm ve tier atladım buraya kadar normal...Character olarak şuanda tier 2'yim ama Tier 2'ye ait skill tree ağaçını kullanamamaktayım.Acaba böyle bi sorun ile karşılaşananız oldu ise bi yardımcı olabilir mi ?

Standart Cevap: Tier 2 Skill Tree

S: Neden bir üst tier skill'lerime puan veremiyorum? Görevleri falan herşeyi yaptım?
    C: Tier 1 skill'lerine puan verip kullanabilmeniz için önce ilk sayfaya, initiate tier'a 8 puan harcamanız gerekiyor. 8 den fazla harcamamanızı şiddetle öneririm. Tier 2 skill'lerine puan verip kullanabilmeniz için ise Tier 1 skill'lerine 24 puan harcamanız gerekiyor ve Tier 5 e kadar bu böyle (24 puan) gidiyor.

Jade Dynasty Sıkça Sorulan Sorular

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı cronos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    S: Neden bir üst tier skill'lerime puan veremiyorum? Görevleri falan herşeyi yaptım?
    C: Tier 1 skill'lerine puan verip kullanabilmeniz için önce ilk sayfaya, initiate tier'a 8 puan harcamanız gerekiyor. 8 den fazla harcamamanızı şiddetle öneririm. Tier 2 skill'lerine puan verip kullanabilmeniz için ise Tier 1 skill'lerine 24 puan harcamanız gerekiyor ve Tier 5 e kadar bu böyle (24 puan) gidiyor.

Jade Dynasty Sıkça Sorulan Sorular
    Tam olarak doğru değil. Athan klaslarında initiate dalı bulunmadığından, skill ağacı direk tier 1 ile başladığından initiate'de harcaman gereken 8 puan ile tier 1'de harcaman gereken 24 puanı tek bir dalda (tier 1'de) harcamak zorundasın. Tier 1'de 32 puan harcadığında problemsiz olarak tier 2'ye geçebilirsin.
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

Konuyu açıklayıcı anlattığınız ve yanıtladığınız için teşekkür ederim.

@mert konuda da güncelleyebilirmisin?
    http://www.onlineoyun.gen.tr/threads...orulan-Sorular

+ Konuyu Cevapla