+ Konuyu Cevapla
Toplam 8 sonuçtan 1 ile 8 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: battlefield 3 yardım!!

Standart battlefield 3 yardım!!

1.Arkadaşlar ben battlefield 3 oyununu almak ıstıyorum ancak bütçem sınırlı olduğundan cd-key olarak almayı planlıyorum acaba bu güvenlı mıdır?
    2.Starter editıon olarak alacağımdan back to kankard sürümünü alamayacağım bunu yaparak ne kaybederim(detaylı olursa)?
    3.İnternet hızım 1mb takılmadan oyunu oynaya bilir miyim?
    4. Single player modda oyunun grafık ayarlarında hard olarak calıştırınca kasmıyo ancak multiplayerda yeterli olur mu?(ati readon 5850)
    5.Türk arkadaşlarımla türk serverda oynaya bilme imkanım var mı?
    6.Ubuntu üzernden bf3 ü oynayabilrir miyim?
    Şimdiden teşekkürler!!

Standart Cevap: battlefield 3 yardım!!

Sorularını EA firması desteğe sordum, cevapları aşağıda:
    1.Arkadaşlar ben battlefield 3 oyununu almak ıstıyorum ancak bütçem sınırlı olduğundan cd-key olarak almayı planlıyorum acaba bu güvenlı mıdır?
    Bunun yasal olduğunu ama bu cd anahtarlarından satan sitelerin çoğunun sahtekarlık siteleri olduğunu söyledi. (no it is not illegal but most of those sites are scams)

2.Starter editıon olarak alacağımdan back to kankard sürümünü alamayacağım bunu yaparak ne kaybederim(detaylı olursa)?
    Tek kaybettiğin Karkand multi-player haritalarıymış. (All you miss is the Karkand multi player maps)

3.İnternet hızım 1mb takılmadan oyunu oynaya bilir miyim?
    Lag (takılma) olabilir ama çok da kötü olmaz, oynanabilir. (It might suffer from lag but not too badly. It will be playable)

4. Single player modda oyunun grafık ayarlarında hard olarak calıştırınca kasmıyo ancak multiplayerda yeterli olur mu?(ati readon 5850)
    Grafik kartınız iyi, çoklu ve tek oyuncu modlarının gereksinimleri aynı olduğu için bir problem yok, multiplayer'da da problemsiz oynarsın. (Your graphics card is fine multi player and single player requirements are the same so your all set)

5.Türk arkadaşlarımla türk serverda oynaya bilme imkanım var mı?
    Amerika ve avrupa sunucuları var, avrupa sunucularına daha hızlı bağlanırsınız dendi. Sadece Türklere özel bir sunucu yok. Avrupada hep birlikte oynarsınız.

6.Ubuntu üzernden bf3 ü oynayabilrir miyim?
    Linux desteği yok, Origin üzerinden oynamanız gerekiyor.

cronos cok teşekkurler

ayrıca css oynadın mı hiç bu nickle

Alıntı ceyhancx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cronos cok teşekkurler

ayrıca css oynadın mı hiç bu nickle
    yok, ama eski sanane/oynasana sunucularında bu nicki kullanıp hile yapan biri olduğu kulağıma gelmişti, başka yerlerde de kullanan olabilir, 90'ların sonundan beri kullanıyorum bu nicki, popülerdir www.eksisozluk.com/show.asp?t=cronos

bişeyler yazmışlar forumda ama benim bildiğim yunan tanrısı zaman tanrısı gibi bişeydi galiba neyse tekrar teşekkurler!!

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zeus'un oğlu, Zaman Tanrısı olarak geçiyor kaynaklara göre. ^-^
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

zeus onun oğlu olmasın (konu saptı)

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

"He overthrew his father and ruled during the mythological Golden Age, until he was overthrown by his own son, Zeus and imprisoned in Tartarus."
    vikipedi

Harbiden öyleymiş ha. Mitolojiye kafam basmadı hiç, 55'lik türk kadınlarının dizi izleyen halleri gibi baktım hep, "haaa bu onun kızı o zamaan" , "eneeem gitme oraya yav ölecen ölecen" , "onun babası aslında şunun busuymuuuş!" gibi..

Felsefe bile daha basit geliyor bazen .
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

+ Konuyu Cevapla