Toplam 3 Sayfadan 3. Sayfa BirinciBirinci 123
Toplam 48 sonuçtan 41 ile 48 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Perfect World Online

badiyiko
    Misafir

arkadaşlar ben üye falan oldum aktivasyonuda gönderdim ama activasyon maili gelmedi benimki perfect world international

badiyiko
    Misafir

tamam sabit ıp nasıl veriliyo

bky7
    Misafir

Lanet olsun bu oyuna 2.5 gb kota harcadım oyunu indirdim 1 gün boyunca uğraştım update ettim ondan sonra karakter yaratmaya gelince hata verdi karakteri de editlemeden oluşturdum oyuna girmeye çalıştım şimdi de ekrana "entering into perfect world... please be patient" yazısı geldi yarım saattir aynı yazı duruyo karşımda sabırlı olun dio ama bu kadar sabırda bende yok yarım saatte girilmez mi oyuna be bu oyunu yapan adamlarda hiç kafa yok mu arkadaş yapın silkroad gibi kolay girilen bi oyun oynansın di mi bu oyun bu haliyle tutmaz türkiyede kimse bununla bu kadar uğraşmaz

bky7
    Misafir

tmm belki grafikleri perfect olabilir ama oyunun açılması tam bi disaster bu nasıl bişeydir arkadaş yeni bi oyun oynayalım dedik 3 günüdür oyuna giremioz

tozutmus
    Misafir

Uzun zamandır sarıcak bir online oyun bakıyordum. Hero oynadık, silkroad oynadık,wow,ko, metin2 hepsinden sıkıldım. İşte sonunda buldum farklı bi oyun dedim. Hepiniz olduğu gibi sorun yazmışsınız. İndiricektim vazgeçtim. Hayaller suya düştü...

burakde2
    Misafir

güzel paylaşım ellerine sağlık

walla 2.5 gb de harcayamam bi kota için
    Konu burakde2 tarafından (25-06-2009 Saat 11:41 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)

V.I.P. prototype - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Yazıları
    3

Alıntı bky7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olsun bu oyuna 2.5 gb kota harcadım oyunu indirdim 1 gün boyunca uğraştım update ettim ondan sonra karakter yaratmaya gelince hata verdi karakteri de editlemeden oluşturdum oyuna girmeye çalıştım şimdi de ekrana "entering into perfect world... please be patient" yazısı geldi yarım saattir aynı yazı duruyo karşımda sabırlı olun dio ama bu kadar sabırda bende yok yarım saatte girilmez mi oyuna be bu oyunu yapan adamlarda hiç kafa yok mu arkadaş yapın silkroad gibi kolay girilen bi oyun oynansın di mi bu oyun bu haliyle tutmaz türkiyede kimse bununla bu kadar uğraşmaz
    Sorunu neden kendinde aramıyosun??

toronaga16
    Misafir

Oyunu kurdum da şu patch hatasını düzeltebilirsem hemen başlıcam

Toplam 3 Sayfadan 3. Sayfa BirinciBirinci 123