arkadaşlar ben üye falan oldum aktivasyonuda gönderdim ama activasyon maili gelmedi benimki perfect world international
arkadaşlar ben üye falan oldum aktivasyonuda gönderdim ama activasyon maili gelmedi benimki perfect world international
tamam sabit ıp nasıl veriliyo
Lanet olsun bu oyuna 2.5 gb kota harcadım oyunu indirdim 1 gün boyunca uğraştım update ettim ondan sonra karakter yaratmaya gelince hata verdi karakteri de editlemeden oluşturdum oyuna girmeye çalıştım şimdi de ekrana "entering into perfect world... please be patient" yazısı geldi yarım saattir aynı yazı duruyo karşımda sabırlı olun dio ama bu kadar sabırda bende yok yarım saatte girilmez mi oyuna be bu oyunu yapan adamlarda hiç kafa yok mu arkadaş yapın silkroad gibi kolay girilen bi oyun oynansın di mi bu oyun bu haliyle tutmaz türkiyede kimse bununla bu kadar uğraşmaz![]()
tmm belki grafikleri perfect olabilir ama oyunun açılması tam bi disaster bu nasıl bişeydir arkadaş yeni bi oyun oynayalım dedik 3 günüdür oyuna giremioz
Uzun zamandır sarıcak bir online oyun bakıyordum. Hero oynadık, silkroad oynadık,wow,ko, metin2 hepsinden sıkıldım. İşte sonunda buldum farklı bi oyun dedim. Hepiniz olduğu gibi sorun yazmışsınız. İndiricektim vazgeçtim. Hayaller suya düştü...![]()
güzel paylaşım ellerine sağlık
walla 2.5 gb de harcayamam bi kota için
Konu burakde2 tarafından (25-06-2009 Saat 11:41 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)
Oyunu kurdum da şu patch hatasını düzeltebilirsem hemen başlıcam