ALıntıdır...
![]()
ALıntıdır...
![]()
eline sağlık
Oyun icinde Uzun zamandır Bu Haritayı Kullanıyorum sizlerlede Paylaşmak istedim suan saatleri ve cıktıkları yeri 3aşagı 5yukarı tahmin degil bilimsel sonuclardan cıkarak kac aydır üzerinde oldugum calışmayı testten sonra istedigim kıvaman gelirse sizlerle paylaşırım..bu oyun eger sevkse ve zaman harcıyorsak emek vermek lazım benim oldugum gibi sizlerinde güzellikleri görmeniz dilegiyle oyun oyunlar...
26Kişi bakmış ama kimse yorumunu yazmamış sizlere yakıştırmadım beyler koydugum charın resmi laqdan dogan eglenceli ss ler dikkatınızı cekeyim üzüldüm sadece![]()
15 ini ben baktım :üzülcekbişiyok
![]()
BadStar Nickli Üyeden Alıntı
O Resmi Kendime SakLadım![]()
KraL abi bence sitede görmemiz gereken en önemli şeylerden biri de bu...KraL Nickli Üyeden Alıntı
Eline sağlık abi
Çok yararlı eline sağlık
abi saol ellerine sağlık şimdi tg bekle meye gidiyom
lol
Bana 15 levelde Tiger Girl gelmişti. Manyak bir görüntüydü.İlk defa boss görmüştüm oyunda yani.Ve son görüşüm olcak sanırım daha hiç göremedim şimdi görsem kızın etlerini kasaba satarım valla :-D
Herşey sizLer icinp
Ya bence tg öldürmek çok zor çünkü sn biyerde bekliyon o başka yerde doğuyo sn gidene kadar oraya 4X+ geliyo kesiyo %80 öyle oluyo
2 Tane Harita Var.. Biri FarkLı Biri FarkLı.. Hangine Bakalım Dersiniz.
paylaşım için sağ ol ama birtek lord yarkan haritası hatalı ellerine sağlık![]()
guzel çalışma![]()
teşekkürler gerçekten güzel olmuş ilk kez tg beklicem buda çok işime yarıcak
Unique lerin çıkış noktaları bayaa bir değişti orda eksik yerler var... O haritada bırakın Avrupa'yı daha Taklamakan açılmamışHaritanun güncelini bulursan konuyu güncelle bence ...