Libra'da Oynamaya Başladım,Fire Seçtim bana yardım ederseniz sevinirim.Hatasız Bir Karakter Olmasını İstiyorum da.
Libra'da Oynamaya Başladım,Fire Seçtim bana yardım ederseniz sevinirim.Hatasız Bir Karakter Olmasını İstiyorum da.
İstersen Gemini serverine geçebilirsin ama eğer Libra serverinde kalmak istersen ben yardımcı olurum öncelikle STR mi verrmek istiyorsun INT mi ?
Hangi sınıfı oynamak istiyorsun? Yeni bir başlayan olarak şu an sana söyleyebileceğim şey bir char'da STR ve INT'i karıştırma. Demek istediğim ya INT git ya da STR. Bunun dışında PK'larda oynuyorsan çok aşırı kaçmayacak şekilde AGI ye de verebilirsin ama benim işim görevlerde olur diyebilirsin ve sadece 4 AGI verebilirsin o da eğer STR ciysen. (skill tablosuna bakarsan görebilirsin.) WIS i sadece 42 yap en fazla daha fazla gitme. ve CON için.... her level da birer tane vermende yarar var. CON MaxHP ni yükseltir. WIS ise MaxSP ni. Bu arada, zaten STR ile INT i karıştırmışsan problem yok, daha fazla karıştırma, daha çok quest yaptıkça veya arayıp bulursan Forgotten Scrolller bulabilirsin bunlar puanlarının yerini değiştirmeni sağlar(birer birer.) Veya satın alınabilen halleri olan Lethe Scroll'lerinden de satın alabilirsin ama hiç önermem questlerdekiler işine yarar.