Beyler uzun zamandır arıyorum ama bulamadım bana cok guzel bir oyun onerirmisiniz?
Beyler uzun zamandır arıyorum ama bulamadım bana cok guzel bir oyun onerirmisiniz?
Battle of immortals , dynasty warriors online , martial Empires , divine souls bende bu oyunlardan birine başlıycam yakın zamanda![]()
martial empires = basit geldi (gamigo nun oyunu ilk defa duydum , bu oyun şirketini)
battle of immortals = çocukça grafikleri var gibi geldi (pw nin oyunu kötü olamaz )
dynasty warriors online = sanırım iyi sistem gerekiyor , ama süper bir oyun herkez tarafından kabul görmüş bir oyun
divine souls = rakion gibi , özellikle knight a benziyor pvp sistemi birazda olsa , arena denen yerler var , dopdolu 500 kişi aynı anda savaşıyor ama grafikleri çocuksu geldi
Tabi bu dediklerim "bence" oynamadan göremeyiz , sen bunlardan birine başla derim![]()
Jade Dynasty öneririm..
Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .
Yazmıyorum yani..
1.Önerim:Silkroad Online (Online Fantasy)
2.Önerim:Cabal Online (Online Fantasy)
3.Önerim:Alliance of Valiant Arms (Online FPS)
4.Önerim:Battlefield Heroes (Online Shooter)
5.Önerim:Oyun Daha Çıkmadı 2010'da Açılıcak All Points Bulletin GamersFirst Sitesinin Oyunu GT4 Grafiklerinde Online Bir Oyun..!
Sevgisiz Büyümüş İnci Veledi..!
3 kisi yorum yazmis 257 bakma baska oneren yokmu?
Point Blank (Mmofps)
Jade Dynasty (Mmorpg)
Avalon Heroes (Türünü Çözemedim)
jade guzelmi![]()
eurko![]()