Elite dekaron oynıyanlar şuan oyuna girebiliyomu? bnde can not connect server diyor.
sabit konularda var bi konu can not connect hatası çözümü diye ama ben yaptım olmadı
siz girebiliyomusunuz?
Elite dekaron oynıyanlar şuan oyuna girebiliyomu? bnde can not connect server diyor.
sabit konularda var bi konu can not connect hatası çözümü diye ama ben yaptım olmadı
siz girebiliyomusunuz?
Dün (6 kasım) serverlar kapanmış, bağlanamıyorsanız sebep budur diyor bir GM. Dedicated bir restart bekliyorlarmış. Valla haftasonunda hiçbir zeki serverını kapatmaz, tekniksel bir problem vardır heralde. Tecrübe ettiğim kadarıyla bu problemler uzun sürer, biraz bekleyeceksin yani. Akşama da açılabilir, elitedekaron oynadım 2-3 ay kadar, teknik servisinden çok memnun kalmıştım.
Yanısıra sana teşekkür etmek isterim, private server ve bu bölümdeki bağlantı problemi konularını okuduktan, denedikten sonra konu açmışsın.
Konu M e я T tarafından (07-11-2010 Saat 01:34 PM ) değiştirilmiştir.
Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .
Yazmıyorum yani..