Arkadaşlar Titanda Char Açıcam Ama Farm Yapmak İstiyorum .
Titanda Farm Yapanlar Varsa Söylermi Lütfen .
Farm:Ong Farm
Yapmak İstediğim SP:Ne Kadar Yaparsanız .. =)
Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler..!
Arkadaşlar Titanda Char Açıcam Ama Farm Yapmak İstiyorum .
Titanda Farm Yapanlar Varsa Söylermi Lütfen .
Farm:Ong Farm
Yapmak İstediğim SP:Ne Kadar Yaparsanız .. =)
Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler..!
İnsanda Güzél Olan Yüzdür . Yüzdé Güzél Olan Gözdür . Ama İnsanı İnsan Yapan Ağzından Çıkan Sözdür..! ™
farm yapmak türkiyede için çok mantıksız artık bence.çünkü fiyatlar o kadar düştü ki hem zamana hemde harcanılan paraya deymiyor.
Bence Mantıksız Değil . Çünkü Farm Yapınca İlerki Lv'lerde Daha Rahat Oynuyorsun Tüm Skiller Max SP Sıkıntısı Yaşamıyorsun . Sana Katılmıyorum ...!
Ve Farmda Para Harcanmıyorki Sadece Alırsan Premium Yada SP Ticketi Oda Mecbur Değil Ben Onları Almadan 1M Sp Kasmıştım..!
İnsanda Güzél Olan Yüzdür . Yüzdé Güzél Olan Gözdür . Ama İnsanı İnsan Yapan Ağzından Çıkan Sözdür..! ™
farm yapma demiyorum bende zaten,farm charlarının çok ucuza satılması harcadıgın zamana deymiyor bir süre sonra
farmsız tabiki 1m da yapılır 2mda yapılır.en az 1,5ay sürecektir bu,kendi charınız yoksa daha fazlada sürebilir,elektrik faturasıyla harcadıgın zamanı toplarsan çok daha ucuza char alınabilecegini söylemek istiyorum yani.o zamanda powerlevelde harcanabilir.
çok doğru. charlar bedava gibi artık. ama adam kendi charını kendisi geliştirmek istiyorsa ona bişey denemez![]()
This is Anesthesia Style
Hepsi gitti bitti. Tek gerçek okul![]()
Those three words are never enough...<Florancia3
İyide Ben Charı Satmak İçin Kasmıyorumki..!
farm yapılmış hazır bi tane alman hakkında akıl veriyorduk biz..
This is Anesthesia Style
Hepsi gitti bitti. Tek gerçek okul![]()
Those three words are never enough...<Florancia3