2.0 patchyle gelen gelkmaros a nasıl gidiliceğini bir türlü bulamadım bilen biri varsa yardımlarını bekliyorum......
2.0 patchyle gelen gelkmaros a nasıl gidiliceğini bir türlü bulamadım bilen biri varsa yardımlarını bekliyorum......
Selik (Zaman: 07-26-2010, 04:29 PM):
Gelkamaros 2.0'a ait bir haritadır, yani problemi sadece sen yaşamıyorsun.
Elyos Ingisson'a giremiyor gerçi, aynı şey.
Şimdilik sadece teleporter'lar aktif durumda, ama çalışmıyorlar.tyman (Aion Master) (Zaman: 07-26-2010, 04:30 PM) :
Chlora'nın bütün mobları senaryoya eriştiğinde veya Eylül 7'de 2.0 ayrıntılarıyla gelene kadar beklememiz gerekiyor.
.....
Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .
Yazmıyorum yani..
mert teşekkür ederim ama ben infinite aion oynuyorum ve adamlar gelkmaros da savaşıyorlar....
Çalışmayan teleportlar nerede bilgin var mı?? 7 eylülü geçtik bu arada 7 ekim oldu![]()
Evet, 7 ekim bugün, biliyorum. Zamanında senin problemin üstüne bir konu açılmış ecnebia'dan bir sitede, ondan çevirdim. Eylül denildiğini görünce de bilinçlice o postların ne zaman atıldığını ekledim alıntı taglarına.
Infinite Aion oynayan bir arkadaş vardı, Berke. Onu MSN'de online yakalayabilirsem sorarım.![]()
Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .
Yazmıyorum yani..
Eyw mert çok çok iyi olur şimdiden sağol bekliyorum cevabını![]()