+ Konuyu Cevapla
Toplam 7 sonuçtan 1 ile 7 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: item

Standart item

arkadaşlar üzerimdeki ve bankamdaki itemleri ne atabiliyrm nede satabilirim heryer doldu ne yapmam lazım oyunla ilgili bi sorun mu anlayamadım yardım ederseniz sevinirim...

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Cevap: item

Oyunda Safety Lock adlı bir sistem var. Senin gireceğin zamanı belleyip o zaman dışında charına giren olursa itemlerine birşey yapamasın diye. Microsoft'un değimiyle "It's not bug! It's Feature!"

Bize göre bug.

Karakterinin hp'sini ve sp'sini görebildiğin, sol üst kesimde bir yarım dikdörtgen var. Bu ikon ile safety lock penceresine ulaşabilirsin. Burdan "Unlock Safety lock in [bir rakam belirtin] mins" gibi bir seçenek olacaktı sanıyorum. Oraya 1 yazarsan problemin düzelecektir.

Not: Safety Lock yeni ayarlarının aktif olabilmesi için 3 gn süre geçmesi gerekir. Ve bir ayar tanımladıktan sonra en az 1 saat online olmak zorundasın.
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

kutudaki itemleri diyorsan onlari baska bir karektere weremessin potlar bitene kadar kutunu acma derim ama yok bana bu canta yetmiyor dersen bir fellwood bas bence magewoll un fiyatı uctu pazarda1.5k diyolar(shura)

βμĐåК/ǾĢĿЦ 148 Ļ√ ǺЯĐغИ SнขЯล Я10 [İD]2360041X012406019002048Z5d21fb

unlock ın 11hrs
    lock duration 1hrs

bu şekildemi olmalı unlock yazan yeri 1 e düşüremiyrum

Alıntı eksimre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    unlock ın 11hrs
    lock duration 1hrs

bu şekildemi olmalı unlock yazan yeri 1 e düşüremiyrum
    Bak burada zaten konunun ilk maddesi olarak yazıyor: http://www.onlineoyun.gen.tr/threads...-Cevaplar-(FAQ)

Güvenlik kilidi oyuncuların güvenliği düşünülerek tasarlanmış bir özellik. Daha önce detaylı açıklamasını yazmıştım. Bir bug değil. Tamamen amaçlandığı fonksiyonu gerçekleştiriyor. Ama ne olduğunu bilip öğrenmeden bu ayarı kurcalarsan ciddi olarak soruna yol açabiliyor. Daha önce çoğumuzun başına geldi. Belirttiğim konuyu okursan orada ne yapman gerektiği yazıyor.

OO JD Moderatör DamagEd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

heheh bizim milletimiz bir türlü ogrenemedi cavırcada saat ne demek dakika ne demek.Sen ilk degilsin kardes son hic olmayacaksın.hemen hemen oyuna baslayan her oyuncu bu hatayı yapıyo.Eger lvl in azsa 70 ten assagıysan yeni bir karakter ac onla devam et derim.11 saat oyunun acik kalmasi lazım 11 saat online olursan degisebiliyosun kilidi
    İnductor İd : 4600845X050207020003329Zada1ff

+ Konuyu Cevapla