Arkadaşlar ioplar çok agresif ve saldırgan bir classdır . eğer int (ateş) iopu olucaksanız sizin iop's wrathı kullanmanız gerekiyor ve iop's wrathda 7 ap (action point) o yüzden int iop olmak gobb sete yada 1+ veren bi amulet (kolye) fln lzmdır. eğer air (hava) iopu olucaksanız uppercut ve gustu full kasıcaksınızki 100+ fln çakabilesiniz benim eski iopun gustu 50 lvl flndı bide air dmg veren eşyalar giyiodum 200 fln çakıodumuppercut ztn ap istemio o wp miydi ne wakfu point istio 2 wp
. eğer earth (toprak) iop olucaksanız earth ioplar çok nadir bulunur wakfuda çünkü itemleri çok zor bulunur en iyi earth class cradır o homing arrow fln müthiş hatta bi kız gördüm kız homing arrowla 100 fln çakıodu homing arrowun 1 lvlindede 5-8 mi ne vuruodu yani o kdr zor homingle 100 vurmak
bide 2 ap istio o yüzden çok az vuruodu xD earth iop olmak için 2+ ap lzm size arkadaşlar çünkü earthli fistle 2x vurabilesiniz ben bi kere earth iopla savaşmıştım adam bana 2 kere earth fistle vuruodu 100 100 herhalde 30 lvl flndır spell lvli
![]()

uppercut ztn ap istemio o wp miydi ne wakfu point istio 2 wp
Alıntı

.