arkadaşlar bu sabah bu oyuna başladım.5level oldum forumdan okuduğum kadarıyla 5 level olunca pet görevi varmış ama pet master ellan a gittiğimde görev kutusu boş gözüküyol nolur yardım edin.
arkadaşlar bu sabah bu oyuna başladım.5level oldum forumdan okuduğum kadarıyla 5 level olunca pet görevi varmış ama pet master ellan a gittiğimde görev kutusu boş gözüküyol nolur yardım edin.
Treasure Chest/10 level ödülü domuz peti. Bir süre bunla idare et, 20-25 level olduğunda tekrar denersin. Bende hatırlamıyorum tam olarak kaç level istediğini bu görevin.
Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .
Yazmıyorum yani..
yanlış hatırlamıyorsam bende 15lwl da açılmıştı görevi
çok saolun
Biraz geç oldu ama kusura bakma yolculuktaydım.Bu oyunun can damarı Mandotory Görevlerdir.Bu grv leri yaptıgında zaten otomatikman 15 lvl oluyosun en fazla 1 saat sürüyor ve bu grv ler sana ihtiyacın olan herseyi veriyor.Örn: esper,energy,pet,kıyafet,silah hepsi bu görevlerden gelecek sabırlı ol Mandotory lere devam et
İnductor İd : 4600845X050207020003329Zada1ff
kardes bencede sen bıraz daha kas 20 25 felan ol o zaman gelır buyuk ıhtımal
pet grv i 30 lvl de gelir
İnductor İd : 4600845X050207020003329Zada1ff