+ Konuyu Cevapla
Toplam 7 sonuçtan 1 ile 7 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Prince Of Persia The Forgotten Sands İzlenimlerim

Standart Prince Of Persia The Forgotten Sands İzlenimlerim

Nihayet sonunda efsane oyun prince of persia üçlemesinin devamı olan The Forgotten sands çıktı.Şu anda birçok kişi oyunu oynuyor.Aslında bu oyun beni hayal kırıklığına uğrattı.Fakat Söyleden geçemem PoP 2008 oyunu çok daha başarılı bir oyun olduğunu anladım.Oynanış kat ve kat bu son oyundan çok daha iyiydi.Benden pekiyi notunu zaten almıştı.Birçok yerde yok prince of persia ya emo prenses yapmışlar yok şöyle yok böyle olsaydı gibi tartışmalar var.prince of persianın şuanda en BAŞARILI oyunu hala prince of persia 2008 .Oynamayan arkadaşlar mutlaka oynasınlar aradaki farkı anlamalarını umuyorum.
    PRİNCE OF PERSİA 2008 GAME PLAY VİDEO

Prince of persia the forgotten sands Game play Video

Bana kalırsa Ubisoftun en iyi çıkış yapan oyunları Tom Clany's Splinter Cell Conviction ve Assassin's Creed II gibi görünüyor

Konu SCARFACE tarafından (29-06-2010 Saat 12:56 PM ) değiştirilmiştir.

Standart Cevap: Prince Of Persia The Forgotten Sands İzlenimlerim

yemişim prince of persia yi

ben bunu bekliyorum

coming soon....

Alıntı Earendil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yemişim prince of persia yi

ben bunu bekliyorum

coming soon....
    dikkatini çekerim konunun adı prince of persia beklediğiniz oyunlar değil,lütfen konu ile ilgili postlar yazın

Forum LvL 55 - 75 Ronald - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

En iyi pop oyunu pop 2008?Oha derim çüş derim yuh derim wtf derim!Oyunun amacı yoktu birkere.Resmen veletler için tasarlanmış oyunu keşfetmeye yönelik bir oyun.Ölemiyorsunki bir kere, ne manası kalır ordan oraya atlarken düşüpte ölmemek!Oyunun yapımcılarıda kabul ediyor zaten farklı bir şey dendik olmadı özümüze dönüyoruz diye.Tartışmanın bir manası yok bence.En iyi pop oyunu bana göre sands of time (bana göre diyorum dikkat edersen ama bunu tüm herkes benimsemiş gerek hikayeyle gerekse oynanabilirlik açısından.)2008 e gelirsek pop üçlemesinden alışık olduğumuz zor bosslar akıl uçuklatıcak bilmecelerin pop 2008 de rastlıyamazken en iyi pop oyunu?Tartışılır derler ya hani, tartışılmaz...

spesifik bir yaklaşımdı,bu kadar büyütmeye gerek yok ben sevdim oynadım sen sevmezsin benim sorunum değil ama the forgotten sands de tam anlamıyla muhteşem demek doğru olmaz

Forum LvL 55 - 75 waltran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yorumlarımızda "bana göre" demeye yok çünkü tüm yorumlarımız kendimize göre. "bana göre" yazmayınca sanki herkese göre böyledir demiş oluyor gibi davranıyorsunuz.
    oyuna gelirsek daha önceden pop oynamamış birisi olarak öncekilere yorum yapamıyacağım ama bu oyunda dövüş sistemi yoktu onu söyleyebilirim sadece tıklıyoruz nasıl olsa yaratıklar hemen ölüyor, işe yaramaz çoğu zaman kullanmadığımız skillerde tamamen saçmalık arada bi hortum işime yaradı bunu da söylemek lazım.atlama zıplama hoplama işe gerçekten hoşuma gitti ama kamera açıları bazen deli ediyor.sanırsam diğer pop lardada öncelikle atlama zıplama felan var farklı olan dövüş sistemi combolar felan var galiba o yüzden sevilmiş.

Oyunu oynayıp bitirdim. Öylesine başladı öylesine bitti diyebilirim. Yani hiç heyecan aksiyon falan hissetmedim. Ama yine de vakit öldürmeye değen bir oyun. =)
    Konu WingsOfDeath tarafından (15-08-2010 Saat 01:55 AM ) değiştirilmiştir.

+ Konuyu Cevapla