+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Toplam 22 sonuçtan 1 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Ds sorunu

Standart Ds sorunu

Arkadaslar yha bana bi yardimci olurmusunu?
    Su wonderland onlinede dsyi almak icin bi
    Baked potato istiyor
    5 star istiyor
    1 tane QQ noodles istiyor
    bende QQ noodles var 1 tane 5 tane star var 1 tane baked potato var.Ya baked potatodan 1 tanemi gerekli
    yoksa daha fazlasimi?yardim lutfen googleden aramadigim yer kalmdi

Standart Cevap: wlo Ds görevi

selam, oyunu pek bilmiyorum ama biraz araştırdım ve anladığım kadarıyla DS, JS ve FB oyunun ekonomisinde önemli yer tutan ve oyuncular tarafından satılan şeyler. Bu yüzden de bu konuda pek yardımcı olan yok gibi
    Sunucuya göre fiyatları değişiyormuş, DS 1-5m arası, JS 2-4m arası FB de 20-40m arası (ama değdiğini yazmışlar).

magicdaniel wl.igg forumunda 3 gün önce şöyle yazmış:
    ------------------
    Eğer DS istiyorsan şu itemler sende olmalı:
    1) 2 Undead Feather
    2) Baked Potatoes
    Not1: Eğer takımında ATTACK PESTLE varsa Baked Potatoes ihtiyacın yok
    Not2: Hala Undead Feather'in ne için kullanıldığını bilmiyorum ama sanırım diriltmek için
    Not3: DS görevi zorolduğu için fiyatı pahalı
    Not4: Tamir / repair potion da olması gerekiyor çünkü Attack Pestle "Wearing" veya "Usable" durumuna geçebiliyor.
    ------------------
    Mert82'nin bu konuda bilgisi vardır kesin ama eğer bu görevden gelir kazanıyorsa o da açıklamak istemeyebilir ve bu da gayet normal karşılanmalı.

Baked PotatoeS , sondaki S takısı çoğul olduğunu gösteriyor, yani birden fazla ihtiyacın oluyor heralde. Kaç tane gerektiğine dair birşey bende bulamadım.

Standart Cevap: Ds sorunu

yha ustam o baked potatodan kac tane gerekli sorunum o digerleri basit zaten para boL bende.Mert82 ustada vardi ds o bilir belki kac tane baked potato gerektigini

Alıntı alisütbeycilik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yha ustam o baked potatodan kac tane gerekli sorunum o digerleri basit zaten para boL bende.Mert82 ustada vardi ds o bilir belki kac tane baked potato gerektigini
    Bunu yeni ekledim:
    http://www.onlineoyun.gen.tr/threads...G%C3%B6revi%29

ustam çok yararın oldu.cok tsk allah ne muradin varsa versinYani meraktan ölüyodm

Önceki mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Cronos usta oradaki char sennmi water char ? tesekkur ederim ds yararin icin
    Konu alisütbeycilik tarafından (17-06-2010 Saat 12:55 PM ) değiştirilmiştir.

Baked Potato'ların da olması rakiplerin SP'lerini yoketme işlemini(draining) daha da hızlandırır o yüzden yarar var. Ama artık ben DS'de bile potato'ların kullanılmasını tavsiye etmiyorum eğer pestle'ınız yoksa. FB'de kullanmanız daha yararlı olacaktır(FB= V5'te gelen apayrı ve güzel bir skill).

QQ Noodles dediğimiz şey 1500HP'lik food'lardır, savaşta 800~400'lük food'lardan daha kullanışlı olabilirler tank'ları(genellikle pestle'ları ellerinde olan yüksek HP charlar. =tanker. xD) heal'lemekte. Yani yanlış anlaşılmış, bir tane gerekmiyor quest'in bir gereksinimiymiş gibi, daha fazlasının her charda olmasında yarar var.

Ustam yani şimdi baked potato'ya gerek yokmu QQ noodles bende var 5 starda var ama 1 baked potato var Gercekten ustam baked potato 0 tane olsa bile dsyi alabilirmiyiz ki?

Önceki mesajdan 28 dakika sonra eklendi:

ya mert veya cronos ustam js=job skill icin neler gerekli quest nerde? job skillde ds deil hani millet job aliyo benim arkadaşım soruyorda:Knight jobu var 50 lvl işte o kendi job skillini nasil alabilir
    bilginiz varmi ustam?
    Konu alisütbeycilik tarafından (17-06-2010 Saat 07:48 PM ) değiştirilmiştir.

Pestle şart. (Olmadı potato. ama pestle en hızlı yolu)

JS, DS'den daha uzun bir quest 2 tane arka arkaya battle yapma şartı olunca. Aynı hesap, pestle/potato gerekli, ve de ilk savaşı yaptın, ikinci savaşı sonra yapayım diyemiyorsun, kapatırsan sıfırlanacak ve ilk savaşı tekrar yapman gerekecektir. O yüzden en az bi 3-4 saat de lazım.

teşekkürler hocam arkadaş bunu duyunca şaşacak neyse almiyim dicek ya hocam su FB skili var ya onu nasil alabilirim ?

Önceki mesajdan 43 dakika sonra eklendi:

hocam şuan çok kriz bi durumdayim bi ingiliz arkadaşdan yardım istedim dsye ona +1 bmc ve +14 subtle clothes verdim o beni kandırdı hocam sonradan teami bozdu hemen isinlandi bana snow ears ver dedi sana dsye yardim etcem dedi bendede para yoktu ve pointte hocam çok kötü oldum Eger taurusda sglam bir charin varsa lutfen bana yardim edermisin
    dsye
    Konu alisütbeycilik tarafından (18-06-2010 Saat 01:48 AM ) değiştirilmiştir.

teşekkürler hocam arkadaş bunu duyunca şaşacak neyse almiyim dicek ya hocam su FB skili var ya onu nasil alabilirim ?
    sende bunu okuyunca kalsın diyebilirsin
    http://www.onlineoyun.gen.tr/threads...%B6rev-Rehberi

ya hocam dün ds=fervidity e yardım istedim adam benden para filan istemedi itemlerimi istedi beni chinaya götürdü teami bozdu itemlerimide geri vermedi Ne olacak simdi

ya hocam dün ds=fervidity e yardım istedim adam benden para filan istemedi itemlerimi istedi beni chinaya götürdü teami bozdu itemlerimide geri vermedi Ne olacak simdi
    kötü olmuş
    benim wlo tecrübem yok, belki mert82 izlemen gereken adımları, nereye şikayet etmen gerektiğini biliyordur. onun cevabını bekleyelim.

Maalesef o tür konularda erkenden item/para vermeyeceksin ya da güvenilir birinden quest satın alacaksın. http://service.igg.com 'dan şikayet tabiki edebilirsin ama inan IGG gibi .. bir şirketin, bilmiyorum, hiçbir zaman bu tür sorunları olan arkadaşlarıma ve bana yardım ettiğini görmedim. Daha bot kullananları silmekten aciz insanlardan oluşan bir şirket. (Şirket denebilir mi? Araştırmak lazım. Birkaç kişi çalışıyormuş hissini verebiliyor)

hocam şikayet etmek nerde bulunur acaba? linkini verebilirmisin zahmet olmazsa.

hehehehe hocam,ds nin 1. testi yani 4tane dragon vardi ya 10klik onlari yaptim sira diğerlerinde param yetmiyor sanirim daha cok para biriktirmeliyim

eveeet..is bukadar ds yi aldim aferin bana suan sevincten olcem 102 lvl rbliler geldi ve rbli 52 lvl arkimde geldi water 2 tane 100 lvlik rbli adamlar vardi fire dsli arkadasimda geldi lvl 51 rbli earth bize kalkan yapti
    cok basit oldu yaklasik 1-2 saatimi aldi

eveeet..is bukadar ds yi aldim aferin bana suan sevincten olcem 102 lvl rbliler geldi ve rbli 52 lvl arkimde geldi water 2 tane 100 lvlik rbli adamlar vardi fire dsli arkadasimda geldi lvl 51 rbli earth bize kalkan yapti
    cok basit oldu yaklasik 1-2 saatimi aldi
    tebrikler

Tebrikler! XD
    Arkadaşlar forumda çektiğiniz/çekeceğiniz resimleri/shot'ları paylaşmayı unutmayın :/ Equip'leriniz olsun, damage'iniz olsun yollayın

+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu