Toplam 6 sonuçtan 1 ile 6 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Arkadaşlar Yardımınıza İhtiyacım Var

Sempatik
    Misafir

Standart Arkadaşlar Yardımınıza İhtiyacım Var

Arkadaşlar biri adsl 8mbite kadar 15gb sınırsız kullanıyorum ve ben nasıl yaptıysam 82 gb dowloand yaptımı gösteriyor sayaçta ama bu imkansız 49gb kadar indirim yaptım asıl sorum şu ek bir ücret yazılırmı yoksa sadece internet hızım 512kbs mi düşer Çünkü adı üstünde sınırsız kullanıyorum

Konunun Yeri Yanlışsa Özür Dilerim

Standart Cevap: Arkadaşlar Yardımınıza İhtiyacım Var

sınırsızsa stabil ücretin fazlası gelmez.Ama benim bu ay 56 lira gelmesi gereken fatura 70 lira geldi.100 gb çektim ...

Sempatik
    Misafir

eywallah iyiymiş belirttiğim gibi 82 gb gösteriyor 8mbs ye kadar 15 gb limitsiz tarife içim içimi yedi 70 gelse koyarmı bana be iyi sömürmeye devam 49 ytl gelmesi gerekio bakıcaz

Hangi sayaç a göre yaptin modemin sayaci mi ? eğer öyleyse merak etme onlar kesinlikle yalnış bendede geçen aymiydi tam hatirlamiyom 170 gb yapmişim gözüküyordu 60 tl geldi

Hemde Ttnet in sitesinden baktim oda yalniş sanirim

Şuan benimki sinirsiz 8mpbs bu devirde sinirli internet kullanmican aga

Önceki mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

Şuan baktim 20 gb yapmişim sinirsiz nede olsa sorun yok
    Konu Earendil tarafından (13-06-2010 Saat 08:22 PM ) değiştirilmiştir.

herhangi bir ek ücret talep etmiyolar fakat hız düşürme gibi bi olayları var oda forumlardan okudugum kadarıyla şansız azınlığa denk geliyormuş

benim an itibariyle 50küsür gb fakat hızda bir değişiklik yok aynı tarifeyi kullanmamıza ragmen 2mb hız saglayabiliyorum arayıp kıllandırmakta istemiyorum adamları hızım düşmedikçe sorun yok

Alıntı papyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herhangi bir ek ücret talep etmiyolar fakat hız düşürme gibi bi olayları var oda forumlardan okudugum kadarıyla şansız azınlığa denk geliyormuş

benim an itibariyle 50küsür gb fakat hızda bir değişiklik yok aynı tarifeyi kullanmamıza ragmen 2mb hız saglayabiliyorum arayıp kıllandırmakta istemiyorum adamları hızım düşmedikçe sorun yok
    Öyle diyorlar 15 gb yi geçince internetin hizi çok fazla düşüyor deniyor benim şuan düşmesi lazim ama düşmedi bende arayip killandirmak istemiyorum

Önceki mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Not:Bazi forumlarda sistemin daha yerine tam oturmadiği söyleniyor 1-2 ay içerisinde düzelir ve bizde kafayi yermişiz tam doğru olmaya bilir

Bazilarin internet hizi düşüyor çünkü o santrallere uygulamanin gelmiş olmasi yakinda herkezin öyle olacaği söyleniyor
    Konu Earendil tarafından (14-06-2010 Saat 08:42 AM ) değiştirilmiştir.