Online Oyun Severler > Sword Of The New World
KNIGT ONLINE oyununu çoğunuz duymuşsunuzdur veya oynayanlarınız vardır......K2Network şirketi oyunun yeni nesil sürümünü çıkarttı. Görüntüler mükemmel ve knightonline oyununda yapılan hatalar ve eksiklikler bu yeni oyunda giderilmiş durumda.
Online Oyun severlere özellikle tavsiye ederim.... Biz ailece tutkunu olduk (evde bilgisayarlar kendi kendine oynuyorlar şu anda)
(not: 3.5 GB oyun DVD sidir ve indirmesi işkence gibi)
http://www.swordofthenewworld.com/
Ekran Görüntüleri için:
http://www.swordofthenewworld.com/screenshots.php
Knight Online dan en büyük belirgin farkları şöyle sıralanabilir:
0-) Enfes bir oyun motoruna sahip ve oyuncu /mekan dizaynları harikulade yapılmış.... Avrupanın BAROCK çağı esas alınarak tasarımlar gerçekleştirilmiş.
1-) 20 Seviyeye kadar ücretsiz oynayabilirsiniz. Deneme sürecinde iken TRADE yapılamıyor. 20 seviyeye gelindiğinde oyunda seviye ilerlemesi durmaktadır.
3-) Karakterler:
FIIGHTER: Savaşçı > Kılıç kullanır ve ek özellikleri vardır.
WIZARD: Büyücü
SCOUD: Bıçakçı ve ŞİFACI özellikleri vardır
MUSKETIER: Tüfekçi, AVCI, barutlu silahlarda uzmandır.
ELEMENTALIST: Hava, Buz ve Ateş güçlerine egemendir... Arkadaşlarının gücünü arttırıcı ve koruyucu büyüleri de vardır.
RAMIRO: Genç bir arkadaştır > çok hızlı hareket etme yeteneği vardır.
Özet olarak karakterler böyle ama daha pekçok detaylı seçilebilen yan özellikleri var kahramanların......
Aynı anda 3 kahraman (bazen 4) ile oynayabiliyorsunuz.
KnightOnline dan en büyük farkı burada: Aynı anda 3 veya daha fazla karaktere aynı anda kumanda ettiğiniz için, başkalarıyla parti kurmanıza da pek gerek kalmıyor ama yine de SQUAD adı altında parti kurabilirsiniz. Tek başınıza 3 karakter ile maceralara çıkabilirsiniz > Örneğin ben kendim şu şekilde oynamaktayım:
Elementalist (Ateşe ve Buza hükmederek ve buff olarak) + Scout (Şifacı /Healer olarak) +Wizard (Büyücü olarak ve toplu felaketler yapar > alan büyüleri > depremler, ağ lar, Alan patlayıcılar)
4-) Kendi seviyenize uygun MEKANLAR tasarlanmış. Hangi seviyede iseniz size uygun bir mekana gidip orada kendinizi yetiştirebilirsiniz....
5-) Oyunda eğitim bölümleri getirilmiş ve kendinize eğitim verebiliyorsunuz.
6-) Görev yapısı arttırılmış ve çeşitlilikler getirilmiş. Ve ayrıca AILE ŞEREFİ /ÜNVANI diye bir olgu getirilmiş. Canavar kesiminden önce eğer ilgili biletleri alırsanız ünvanınızı/ şan şhhretinizi arttırabiliyorsunuz....
Alntı

Alıntı
3.5gb lık ne war acaba içinde