oww cabal başligidami war cabal online oynuyan warsa 116 lv blader charim çok uygun fiyata satiliktir sword skilli trans itemleri gerçekden çok iyi.
ResimLer![]()
![]()
oww cabal başligidami war cabal online oynuyan warsa 116 lv blader charim çok uygun fiyata satiliktir sword skilli trans itemleri gerçekden çok iyi.
ResimLer![]()
![]()
yokmu alici up![]()
cabal online oynasam bakardım sen yine de ekran goruntulerini koysana
tamam koyuyorum 5 dakkaya
son resimde kafakopter cekiyom![]()
150 idi 170 e çikardilar ama şu anda 170 olan yok 160 bile yok
BEN DE CHARIMI SATIYORUM SATMAMIN SEBEBİ 3 GÜNLÜK KÜFÜR BANI YEMEM BUNU DA BİLİN AMA 3 GÜN SONRA CHAR YİNE AÇILACAK.. OYUN GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL AMA İÇİNDE BARINDIRDIGI İNSANLARIN BİR ÇOGU ÇIKARCI MİLLET ÇILGINLAR GİBİ BAN YİYOR ÇOĞU YUKSEK LVLLİLER BAŞKALARINA BAN ATTIRMA ÇABASINDA.. NEDENSE BİRİLERİ TARAFINDANBÖYLE BİR DÜZEN OTURTULMUŞ..
AMA OYUN GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL
Bir Ara Bunuda Oynamıştım... Hatta Üç beş Arkadaş Başlamıştık.. Buda Sarmadı...
tmm alıyorum msn adresin cancan_1994fb@hotmail.com
msn adresim kayıt et cancan_1994fb@hotmail.com
bende alabilirimm fiyatt??
Fiyatını verirsen ne yapacağımızı düşünebiliriz. Malum ekonomik özgürlüğümüzü kazanamadık daha...
ben 94 lvl Jupiterde Blader'ım.üstümde cok iyi 1 sword amp.dierleri çift slotlu hp ve critical basılı..ve dualtransım.sen 116 lvlsın çarı satıyosun ama ustun nasıl..eger arkdşlar almak ıstıyosanız bence ıtemler daha onemlı cunku Cabal'da lvl atlamak gerçekten cok kolay.almadan once bi dusunun derim.
Yni biDe iTemLeri göSter ßnCe 128 oLunca green despair dn GRocerindn yesiL bi tas war onu aLL we o adını Tam biLmiom mossther queen LErin iLerisindeki kapıdan gir ve yeni harita adıda ''MutanT fOresT'' orada o eLbisenin bi ÜsTü kırmızı oLan ve Mavi(en iyisi) çıKıo maviLer warya herzaman deişiK bişheyLer basıLmıs cıkıo meseLa +16defans +16critic fLn
''yeter yaw sro''Sana demiyorum 1, 2.dede sro deiLScO
116 Bladere göre birazck iyi eşyaların var.
(Red OSM)
Ancak Skill point kasmanı öneririm çnkü skillerinin hepsine aura koymussun.
Dip not:
Skill kasmak cabaldaki EN ****** şeydir.![]()