+ Konuyu Cevapla
Toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Yardım Lütfen

Question Yardım Lütfen

Ya Arkadaşlar Ben Şimdi Bi Görev Yaptım(hani bi tane denizkızı varya böyle taşın arkasında duruyo, ona bi tane denizkabuğu götürünce insan oluyo, sonra bi not bırakıyo size ve bi tane bıçak, hani onu demircinin yanındaki adama veriyoz)Neyse Ben bunu yaptım daha sonra adam bana ''Primary Alchemy'' diye bi skill verdi, ama bu skill kullanılmıyo, yani demek istediim şu bu skill ne işe yarıyo ve nası kullanılıyo?

Standart Cevap: Yardım Lütfen

pasiftir heralde. compounding ile exp kazaniyormussun, heralde o exp ona gidiyor (alchemy = compounding)
    Compounding de koyduğun item veya straw mushrooms, steamed buns, common stone 'dan farkli bir item elde ediyorsan exp kazaniyormuşsun. Detayli bilgi buluruz daha sonra

Bazı maddeleri karıştırmak için kullanılan bir skil bu skill 3 seviyeli (Premier - Junior - superiyor ) isimlerde harf hatası olabilir. bu skill ilerleyen lvllerinde çok fazla işine yarayacak oyunda yeni olduğun için daha fazla özelliklerini bilmiyorsun.

Water007 hangi serverdesin senin yanında kasılabilir miyim?

Bu tür soruları özel mesaj yoluyla sorarsan sevinirim(konuyu değiştirmeme amacıyla).

Alchemy skill'leri yukarıda belirtildiği gibi comp yaparak yükseltilebiliyor. Ancak yaptığın comp. ile kullandığın item'ların en düşük rank'lı olanından en az 1 rank yüksek item yapabilmişsen lvl atlıyor. Yani compound'un işe yaramışsa exp kazanır

Tabi lvl atlattırma işini equiplerle yapmak hem zahmetli hem de para ve deneyim gerektirici birşey. O yüzden ciddi compound'lar yapmadan önce alchemy'ni yükseltmek akıl kârı o.o

Herhangi bir tür Seed(Apple, Grape, Cantaloupe, Mango Seed)(1 adet) + organic muck(1 adet) comp'la ve bunu tekrar et. seed'ler rank2'dir ve muck'lar rank1'dir. Ve de seed'ler ile rank1/2 her türlü item'ı karıştır, sonuç yine seed çıkar. (bunun mantığını deneyim kazandıkça anlarsın.)
    Sonuçta seed çıkacağını söylemiştim; muck'lardan daha yüksek rank'lı bir item çıkardığımız için(rank1'den rank2) alchemy exp kazanır

+ Konuyu Cevapla