Ya Ben Yeniyimde Bazı Çocuklarda Canavar Görüyorum Biniyorlar Yada Savaşta Onla Saldırıyorlar Bu Nasıl Oluyor Yani Canavar Nasıl Çekiliyor ????? Bi Türlü Bulamadım![]()
Ya Ben Yeniyimde Bazı Çocuklarda Canavar Görüyorum Biniyorlar Yada Savaşta Onla Saldırıyorlar Bu Nasıl Oluyor Yani Canavar Nasıl Çekiliyor ????? Bi Türlü Bulamadım![]()
çekeceğin canavarların levelleri senin levelinden en fazla 3 lvl fazla olmalı ama satın almak istersen lvl kıyaslaması yok satın almaktada canavarın lvl i nekadar yüksekse seninle olan dostluk miktarıda o kadar düşük oluyor veya bazen hiç olmuyor mesela kartal almak istiyorsun kartal oyunda 120lvl canavar bunu alabilmen için enaz 50lvl falan olman lazım 50 level olsan bile kartalın Amity denen dostluk miktarı 0-10 arası olur sen 125 lvl sen yakalarsan amity 60 dır. satın alırsan 50 ye düşer trade yani değiştirmek istersen 30 a düşer ve canavarlar 20 amity nin altında olursa seni terk eder.
ya benm oyun hakkında fazla bilgim yoksa senin yanında kasılabilir miyim
Wonderland Online de diğer kişilerin yardımı sadece görev yapmada olur kasılma dediğin olayı kendi başına ve kumanda yardımı ile pc açıkken yapabilirsin lvline göre öldüreceğin canavarları seç kumandanı aç kendi kendine karakterin gelişir. Brust denilen başka bir olay daha var onda da yadımcı olurum ama oyuna giriş saatlerimin sana uyacağını zannetmem çünkü gece 11 den sonra oyunda online oluyorum. Oyun biliyorsan amerikan oyunu ödüller ve yarışmalar hep gece 3 de başlıyor bu nedenle gündüz ve gece 11 e kadar ben girmiyorum. yaşında yazdığın gibi küçük olduğundan benim oyun saatlerim senin uyku saatlerine denk geliyor. Ama hafta sonları gündüz zamanım olursa yardımcı olurum.
Bütün gördüğün mob'ları yakalayabilmen mümkün değil, bunu önce belirtmek istedim
(mob = canavar/monster, savaşlarda karşındaki düşmanlar o.o)
Yakalayacağın mob senden en fazla 5 lv yüksek olabilir, ve eğer bu kurala da uygunsa karşında yakalamak istediğin canavar'ın HP'sini yarıdan düşük yapmalısın
İnsan tiplileri yakalamak da mümkün değil
merhaba oyuna hala devam eden var mı?
Hangi Oyun???
Wonderland Online
http://www.onlineoyun.gen.tr/forums/...derland-Online
Arkadaşlar bazılarınız bildiği gibi ben geminidenim
Eğer bana server isimlerinizi ve karakter isimlerizi verirseniz
sizi ziyaret etmek istiyorumGemini [ maLii,Leisure,Ozgurr,Winger,Pisiko ]
Gemini'ye devam ediyorum nickim OzgurrAta. Diğer arkadaşlarla oynuyoruz 8 Türk var hepsi aktif ve çok iyi gidiyor yeni arkadaşlara yardımcı oluruz
![]()
arkadaslar ben arieste oynuyorum ama lv ım dusuk 34lv ım yeni charlar acıyorum eger davet edersiniz serverinizda char acıp oynamayı isterim eger char acarsam kasıldımı 50+ oldumu o serverde oynamayı isterim .Arieste charlarım genelde -34lv brustluk oluyor yuksek lvsanız brust yapmak için gelirim ...
Tesekkurler Online Oyun.Gen ...
---------- Mesaj birleştirildi 05:21 PM ---------- Önceki mesaj 05:20 PM ----------
bisi daha soyliyim yeni brutla ilgili konu acicam butun elementlerin nasil brust yapicagini oradan ogrenebilirsiniz...
Teşekkürler...
![]()