+ Konuyu Cevapla
Toplam 8 sonuçtan 1 ile 8 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Para Kazanma Yolları(Yeni Oyuncular İçin)

Forum LvL 1 - 20 History - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Thumbs up Para Kazanma Yolları(Yeni Oyuncular İçin)

Arkadaşlar para kazanma hakkında birkaç yol biliyorum sizinle paylaşmak istedim.
    1.Canavarlardan topladığınız itemleri props shopkeeper da satın..(Bazı itemler satılmıyor.Fish,octopus gibi)
    2.Sea animals adlı instance den alchemy book gelirse commerce money yerindeki sell itemden satın.Satılması için birinin alması gerekiyor.(Her zaman alchemy book gelmiyor.)
    3.Eğer güçlü karakteriniz varsa bir canavar çekin sell itemden satın.
    4.İtem Mall'dan aldığınız silahları satın.Ama silahın kutusunu açarsanız satamazsınız.(Örnek olarak Beast Fork)
    5.Bazı oyuncular yere item bırakıyor.Onları satın.
    Benden bu kadar.Umarım size yardımcı olmuşumdur

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Cevap: Para Kazanma Yolları(Yeni Oyuncular İçin)

Wonderland sistemi çözemediğim ve merak ettiğim yegane sistemdir, halada gözüm korkar . Teşekkürler =) .
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

@Arkadaşlar para kazanma hakkında birkaç yol biliyorum sizinle paylaşmak istedim.
    4.İtem Mall'dan aldığınız silahları satın.Ama silahın kutusunu açarsanız satamazsınız.(Örnek olarak Beast Fork)

adam gerçek parayla aldıgı bir şeyi sanal bir değer ile neden degiştirsinki ?
    Konu mrpesimist tarafından (06-04-2010 Saat 08:53 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: sanane arkadaşım

Forum LvL 1 - 20 History - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı mrpesimist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Arkadaşlar para kazanma hakkında birkaç yol biliyorum sizinle paylaşmak istedim.

adam gerçek parayla aldıgı bir şeyi sanal bir değer ile neden degiştirsinki ?
    Neden bilmiyorum ama böyle şeyler yapanlar var
    Bring Me To Life(Evanescence)süper bir şarkı

Teşekkürler Ayrıca burayı da canlandırdığın için ayrıca saol =D

Düzeltmek/söylemek istediğim birkaç konu var..

1) Hiçbir deniz ürünü(BALIK türleri başta geliyor) shopkeeper'lara satılmıyor. Tabi onları kitchen range/glaze table gibi aletlerle pişirip yüksek HP/SP food'lara çevirirseniz shopkeeper'lara satılabilir hale geliyorlar -- ama sırf shopkeeper'a satmak için bunu yapmak mantıksız. Ğişince/yükseltilince fena olmayan hale geldikleri için diğer oyunculara daha fazlaya satabilirsiniz.

2) Her gün yapabildiğiniz kadar instance yapmanız kârınıza. (Maalesef ben çok tembelim her gün 3+ char'a bütün instance'ları yapmaya :$) Birtek Alchemy Book'lar değil, diğer birkaç satabileceğiniz itemler de gelebilir..~

3) Canavar çekimi.. evet -- popülaritesi yüksek olan veya tatlı görünebilen petleri XD satabilirsiniz.

4) Güzel ve hızlı ve iyi para getiren bir yol. @mrpesimist, yani şöyle düşün her oyunda şirketinin kazanç sağlaması için ya premium hizmetleri vardır ya da bu oyunda olduğu gibi Item Mall'ları vardır özel item satan(yahut ikisi de). Birçok insan daha hızlı para kazanmak için veya sadece o oyunun artık bir hayranı olduğu için parayla bu hizmetlerinden yararlanabiliyor bunda ne var?

5) Evet, bir diğer akıllıca ve aklınızı kullandınız mı oldukça para getirebilen bir yol. South Pole'ün herkes tarafından kullanıldığı alan bu method için en uygun yer diyebiliriz bulunduğunuz server'ın 1 numaralı branch'ındaki(demek istediğim örneğin aries'teyseniz Aries1'e, cancer'daysanız cancer1'e ....) south pole'una uğrayın ve çok büyük ihtimalle göreceksiniz ki yerler, atıldıkları kişinin istemediği/ihtiyacı olmadığı itemlerle dolu. Bunlarla kazanç sağlayabilirsiniz tabi her zaman da mümkün olmayabilir ...

Saol Walla ama Benimde Bir Taktiğim War, Hemen Söyleyeyim:
    Kelan Village'deki Mağaraya Gidin, Remote Control Sayesinde Kendinizi Otoya Bırakın Bi Yarım Saat Falan, Sonra Ordan Gelen İtemleri Satıcıda Satın, Walla Süper Para Ediyor, ben Böyle Yaparak Günde 2k Topluyom, Herkese Öneririm !!!!!

instance yapıldıktan sonra verilen itemleri karıştırarak satabilirsinz. az bi paraya satılsa da aynı itemden 1 den fazla olmasına gerk yok zaten değerlendirmiş olursunuz

Standart Re: Para Kazanma Yolları(Yeni Oyuncular İçin)

En iyi yöntem Grape ve Cantaloupe Syrup yapıp satmak. Bunun için Turf'a ihtiyacınız var ama bence Parterre, Fence, French Window olmadan başlamayın. Syrup'ların fiyatı serverlere göre değişir Gemini Serveri'ne göre söyleyeyim tek karakterle günde 2 saat Syrup yapıp bu Grape Syrup'ları normalde tanesi 70 Gold, Double Exp günlerinde de tanesi 75 Gold olarak satarsanız ayda 300.000 Gold kazanırsınız. Eğer benim gibi günde 2 saat girebiliyorsanız 3 tane karakterinizin Syrup yapmasını tavsiye ederim. Bu arada genelde ana karakterlere Syrup yaptırılıyor ama bu yanlış "Alt" karakterleriniz olsun yani sadece Syrup yapmak, Stall kurmak vb. gibi işlerde çalışacak ve kasmanıza gerek olmayan karakterler. Bu şekilde para kazanabilirsiniz. Bu arada Item Mall'dan bir şeyler satmak konusunda buna "oyuna yatırım yapmak" denir bu tüm oyunlarda geçerlidir bir oyunu severek oynayan ve imkanı olan çoğu kişi oyuna yatırım yapıyor. Örneğin çevrenizde görmüşsünüzdür Metin 2 oyununda gerçek para ile oyun içinden para alan çok kişi var.

+ Konuyu Cevapla