Gezerken reklamda gördüm http://www.warcraftchina.com/service...ial/?aid=47803 neyin nesi bilmiyorum belki birinin ilgisini çeker ??
Gezerken reklamda gördüm http://www.warcraftchina.com/service...ial/?aid=47803 neyin nesi bilmiyorum belki birinin ilgisini çeker ??
sanırım wow un çin servere pw değil galiba orjinali ama tam emin değilim (ksro gibi)
link teki (free-trial) yazısı ilgimi çekti eger bedava ise biraz ugraşıp üyelik alır ve indirrim.
@Earendil,eger bu bir Privita server olsaydı bunu reklamda yayınlarlar mıydı?
Neden bu kadar anlaşılması güç oluyorsunuz ben orda pravite server dediğimi nasıl çıkarttın
benim demek istediğim diğer ülke sunucusu demek istedim http://www.onlineoyun.gen.tr/forumdi...e-Sunucular%FD sro ki ksro gibi anladınmı
birtek wow un ing sunucusu olcak değilya çinide varmış anladınmı ?
silkroad la fazla alakam olmadıgı için ksoyu privita sandım =) pardon...![]()
Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .
Yazmıyorum yani..
Vayy benim oyunum,bu warcraftın aynısı sadece çince , private server değil
![]()
Çincem yok ama ben bir tahmin yürüteyim. Eğer bedava olsa, srodanda fazla müptelası olan bu oyuna bir dil yaması çıkarır, o oyunu işgal ederlerdi. Şekil ağ; ksro.
Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .
Yazmıyorum yani..
Benim kafamı karıştıran şu International olan bir oyunu bir daha niye uğraşıpda çinceyi çıkarsınlar??
bu şekilde daha fazla oyuncu toplayabilir tahminimce![]()
tahminin doğruluk payı var ama üsttede Mert'in dedigi gibi "...Sro'dan daha fazla müptalası olan..." bir oyun.Sro nun zaten milyonlarca oyuncusu var Wow'un en son bildigime göre 6 milyon oyunucusu var bu yeterince fazla.Sanırım Bedava olup olmadıgını üye olup ögrene biliyir eger bedava ise olabilirsin degilsen olamazsın...
Hayır bedava olsa çoktan başlardım wow un aynısı wow zaten bu paralı tabiki
---------- Mesaj birleştirildi zaman 02:32 PM ---------- Önceki mesaj zaman 02:29 PM ----------
Çince,ingilizce,rusca,japonca bunlar zaten bütün herkezin kesinlikle duyduğu diller,çinliler zaten nüfus olarakda fazla adam niye türkçeye çevirsin ki?Türkçeyi bile belki duymamıştır mesela arapça bunları herkez bilir ama arnavutça google çevriiden görmüştüm adam arnavutçaya çevirmez![]()
Konu wqor213 tarafından (07-04-2010 Saat 04:10 PM ) değiştirilmiştir.
sıralamak gerekirse;
her kürt teror yanlısı olmak zorundamıdır,nedir açıklayınız yani ? bu genellemeyi kime ve neye göre yaptınız acaba ? bu dahil bütün genellemeler yanlıştır efem.
koca blizz le karşı karşıya kalmak yada blizz i karşına aldıgını sanmak muatabın olarak görmek ahmaklıktır,tabi blizz seni kaybedecegi için böyle bir adım atmayacaktır önümüzdeki 52yıl
kürt olmayan biri tarafından yazılmıştır,fişlenmeyelim dimi ama banada yazık karşına çıkmak istemem...
Cümleyi tamamlıyım her kürt teror yanlısı olmak zorunda değil hatta içinde türkde var,kürt olan teror yanlıları,hepside mandalaşan örgütler diye ekleyip bitirelim
(ırkçılık yapman istemem)
ben de bir doguluyum ve papyona katılıyorum.Neyse konuyu saptırmayalayım...Sagolun arkadaşlar çakallık yapalım dedik olmadı![]()