ya wolfteam ı eskiden kullanıyordum bilgisayarıma format atına gitti şim yüklemeye çalışıyorum %80 de wolfr_219.xfs
diye bir hata veriyor nasıl düzeltirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
ya wolfteam ı eskiden kullanıyordum bilgisayarıma format atına gitti şim yüklemeye çalışıyorum %80 de wolfr_219.xfs
diye bir hata veriyor nasıl düzeltirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bn bir süre wolfteama girmedim sonra açtığımda bana satın aldıgınız eşyanın süresi bitti dükkana girip başka bişey satın alın diye bişey çık ne demek oluyor bn hiç bir şey satın almadım ama lütfen yardım cı olun banaa
Yaw bu oyunda nasıl pm atılıyo bide clandan nasıl yazılıo bulamadım bi türlü =))
yaaa wc jocpot nerden alınıyo cevaplarınızı bekliyorum
yaa benim pc 4 gb kotalı da indirince geçmedi ama oynayınca ne kadar kota yer.??? yardım lütfen
kardeş 2. kurt dönüşümünü nerden alabilirim ?????????
ben wolfteamda habire rütbe alıyom ne işe yarıyo bu rütbrler güç falan geldiğde yok
Ya arkadaşlar şimdi ben wolfteam launcheri açıorm ıd ve şifre giriorm sonra oyunu başlata bastıgımda hack prevention system doluo sonra ekrana hiç bişi gelmio normal duruo yarım saat bekledim gene gelmedi Ltfnn Bilen birisi Cevaplayabilrmiiiiii .......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Virüs programını kapatmayı deneyebilirsin.
Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .
Yazmıyorum yani..
jackpot nerde satılıo bulamadım acil yardımmmmmmmmmmmmm çok acil
arkadaşlar wolfteam de otomtaki çanta toplamayı nasıl yapabilirim
Wolfteamı kuruyorum ama ona tıkladığımda nyxlauncher hatası veriyor yalvarırım yardım edin lütfennn .!
arkadaşlar wolfteam saatte 50mb yiyor 1 saatten fazla oynadinmi 10 kurt parasi geliyor ama sizin rakion oynamaizi tavsiye ederim oda *******,nin oyunlarindan biri kılıçlı ws oyunu oynayanlar o oyundan çok zevk alır kazandiğiniz savaştan 1 puan kazanirsınız 20 yapınca çelik alınıyo 52 yapınca kılıç alınıyo aldiğiniz kılıçlari süresi yoktur sinirsis hepsi ben 15 lw yim kolyem bileziğim küpem kılıçim kalkanım vb gibi herseyim varzaaaaaaaaaaaaaaaaaa
krdş bende oyuna girmiyor "bazı dosyalar checksum kontrol bar oyunu yeniden yükleyin" diyo ltfn yardım et
bende direct 3d oluşturulamadı diyor son sürüm direct... indiriyom çalışmıyor wolf team![]()