Wolfteam le ilgili tüm sorularınızı buradan sorabilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışırım.
Wolfteam le ilgili tüm sorularınızı buradan sorabilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışırım.
Nasil Kurt para kasıyoruz ve diğer insanlarda değişik silahlar var onlar dükkanda yok onları nasıl alcaz ?
Kurt para oyunda nakit eşyalar aldığımızda kaaznıyoruz.Bir yolu daha var jackpot adlı 5 k lık itemi alıp açtıgımızda içinden kurt para çıkabiliyor.Yada hergün 1 saat üstü online oıldugumuzda her saat başı 10 kurt para ve daha fazla geliyor.Diğer silahlara gelirsek fanas silver dan bahsediyorsun galiba.O itemin şu an için satımı kaldırılmıştır.
wolfteam iblizceye kayıt olcam fakat beni ******* sitesine yönlendirior nasıl kayıt olabilirim ingilizcesine eger ingizlice wolfteame üyelik alıp yksl_tufekcioglu@hotmail.com e mail atarsan çok mutlu olurum şimdiden tşk ederim
arkadaşlar 10 gündür wolfteam e giremiyorum. error (131232) ınternal error. check the system environment and start the game again... hatası veriyor yardımcı olursanız sevinirim.
çoğu insanda aynı problem olmuş, yabancı sitelerde de yazıyordu. Antivirüs ve güvenlik yazılımını devre dışı bırakıp deneyin gibi öneriler var ama bir oyun firmasının çözümü böyle olmamalı. oyuncunun bilgisayarında güvenliği devre dışı bırakacak çözüm olmaz. Sen yine de bir dene, olmuyorsa başka bir oyuna geç![]()
soner1984 bende aynı sorunu yaşıyorum aynı hatayı bendede veriyo yöneticilere sordum oyunu silip virus taramasını yap ve daha sonra bilgisayaranının guncellemesini yap dediler hepsini yaptım ama hala aynı hatayı alıyorum inş en kısa sürede bize bilgi verirler sende bi çözüm bulursan haber ver.!
Bende internal error die bi hata verio oyuna giremiom nabıcam ?:S
Bende internal error die bi hata verio oyuna giremiom nabıcam ?:S
arkadaslar yaw wolfteamda 2.kurt dönüşümü aldım ama kullan diorum envanterimdeki silah bolumum aclyo kullanamyorum nasl kullanıcam lutfen acil yardım
arkadaşım zaten o kendiliğinden satın aldıktan itibaren kullanmaya kendiliğinden başlıyor senn kullaandırmana gerek yoq![]()
bende wolfteam error 131232 hatası veriyor ama oyunnun butun dosyalarını ıslıp kaldırıp yenıden kurduktan sonra ilk seferinde acılyor ondan son ra giriş yapamsaya calıstıgımda daha acılmıyor error 131232 hatası veriyor iç hata diyor dediğiniz butun herseyı yaptım ama genede olmuyor anti virüğs prog. nı kapattım güncellemeleri kapattım format attım yenıden yukledım ama genede olmuyor ben boyle oyunun taaaa ne olur yardım edeın bu oynu sevıyorum ....... yardımların8zı beklıyorum
yhaaaa oyunu çok seviorm ama error 131232 çıkıo bunu nası aşarım oyunu 2. defa yüklememe rağmen ?
Joyteam yönetimi dün topu türk telekoma atmış, problem onlarda demiş:
http://www.*******.com/forum/Thread.aspx?t=59076
Bir kaç saat sonra başka bir yönetici şöyle bir mesaj atmış (kaldır tekrar kur çözümü):
http://www.*******.com/forum/Thread.aspx?t=59272
Arkadaslar oyuna başlıyalı 1 gün oldu sardıda baya,b, sorum olucak ekipmandan yeni bir silah alıyorum onu nasıl kullanacağımı bi türlü bulamadım bi yardım ederseniz sevinirim.
ya jackpot nerde satılıo bulamadım![]()
arkdaslar bn eve wolfteamı yuklucm pc 4gb sınırlı kota yermı