+ Konuyu Cevapla
Toplam 18 sonuçtan 1 ile 18 arasýndakiler gösteriliyor.

Konu: Aika Online 3-9 Þubat Closed Beta

Standart Aika Online 3-9 Þubat Closed Beta

http://aika.gpotato.com/
    CBT 3 Þubat Türkiye saati ile 21:00 da baþlayacak.
    Direkt client link : http://gpotato.cdnetworks.net/US/Aik...eInstaller.exe
    Beta keyler ; http://oralardaniyiinceler.wordpress...-beta-keyleri/

oyun gpotato tarafýndan üretilmiþtir sanýrým bir korea oyununu eu ya cover lamýþ her zamanki gibi Gpotato

Oyunumuzda 5 Class'ýmýz bulunmakta.

Warrior:

her mmorpg oyununda görebilecegimiz gibi tank görevini üslenmiþtir burdada

Paladin:

paladin sanýyorum hem mag atacklarýyla heal bunlardan biri,hemde phy atacklarýyla karþýmýza çýkýyor

Rifleman:

bu çharýmýz ise elinde kocaman bir tüfek kullanmakta,sniper olarakta geçebiliyor sanýrým

Dual Gunner:

2 elinde ufak revolverleri bulunan charýmýz seri atack yaptýgýný gördüm hoþ ve stillini begendigim bir char oldu

Warlock:

warlock ise bilindigi gibi debufflarýyla moblarý ve diger playerlarý sinirlendirecek cinsten (kullandýgým char þuan budur pekte ahým þahým bir debuff göremedim 12lv)

Cleric:

partylerde aranýlan char oldu þuan itibari ile dungeon partylerinde aranýlan bi char oldu warlock kadar wurmasada damage leri birbirlerine çok yakýndý,heal ve diger bufflarýyla pek güzel char olmuþ ve skin olarak en sewimli en aþýk olunasý karakterdir.

security pad:char'ýmýzý yarattýktan sonra size pin yaratmanýz isteniyor ve chara girerken bu pini girmek zorundayýz güvenlik için yaptýklarý bir sistem unutmamak gerek numaramýzý

GÖREVLER:
    görevleri eksiksiz yapmaya çalýþmak oyun içinde yapýlabilecek en iyi taktiklerden iyi exp ve tek para kaynagýmýz bu görevleri tamamlamaktan geçiyor,moblardan þuan para düþmemekte sadece item düþürebiliyoruz moblardan para ihtiyacýmýz guestlerden saglanýyor.

görevlerin anlaþýlmasý çok kolay fakat bazý görevlerde canýnýz skýlabiliyor,fakat þuana kadar es geçtigim 1 görev olmamasý görevlerin kolaylýgý hakkýnda size bilgi verebilir.

ÝTEM ÜRETME-PARÇALAMA-TÜRETME:

moblardan saglayacagýmýz ufak envanterlerle (sroda çöp olarak duyanlar olmuþtur)

bunlarla kendimize item yapabildigimiz gibi eger uyumluysa bu itemleri kýrdýrarak gerekli olan(bazý questlerde bulunmasý zor envanterler istemekte)itemleri bulabiliyoruz

piace of caelium kýrdýrarak pek degerli olan Cealium üretebiliyoruz misal olarak

PRAN:

oyunda petlerimiz mevcut ilk olarak minicik bir peri olarak karþýmýza çýkýyor

quest station dan görevi tamamladýgýmýzda verilmekte,5lvl de pranýmýz büyüyüp küçük bir kýz çocugu olmakta ben daha büyütemedim o yüzden pek bilgim yok fakat pran yanýnýzdaki esyalarý üzerine koyabilecegimiz özellige sahip

bir kademe atlamýþ hali:

oyun daha çok yeni ayrýntýlý bilgileri bi sonraki evrede hazýrlayacagým kýsa kýsa geçtim þuan için bende tam olarak kawramýþ deilim

---------- Mesaj birleþtirildi zaman 06:46 PM ---------- Önceki mesaj zaman 06:39 PM ----------

oyun ile ilgili bir kaç ss :

rifleman'ýn binegi

warrior binegi

ve diger binekler

indiriyorum teþekkürler birde beta key aldým da napýcam bunu ve closed beta da ne gibi kolayklar olucak bizim için ?

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

http://aika.gpotato.com/ siteye girildiginde ilk önce bi login yapýp ardýndan hemen aþagýdaki redeem beta key sekmesine yazýyoruz

bi kolaylýgý varmý bilmiyorum hiç haberlerini okumadým þuan için normal sanýrým

feonir pvp serwerýndayým

Alýntý papyon Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    http://aika.gpotato.com/ siteye girildiginde ilk önce bi login yapýp ardýndan hemen aþagýdaki redeem beta key sekmesine yazýyoruz

bi kolaylýgý varmý bilmiyorum hiç haberlerini okumadým þuan için normal sanýrým

feonir pvp serwerýndayým
    yabancý bir site linki vermiþtin birde, beta key için, linke týklayýnca key veriyordu. ben ordan almýþtým key.

mesela bazý oyunlarda cb de cash falan verir :/

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

Alýntý cronos Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    yabancý bir site linki vermiþtin birde, beta key için, linke týklayýnca key veriyordu. ben ordan almýþtým key.
    http://community.mmohub.de/giveaway/...ey-giveaway-33 siteydi sanýrým

yukarda belirttigim linkte key alýnacak 3 site verdim almancasý olmayanlar oralardan alabilirler diyerekten

Closed beta da bildiðim kadarýyla exp ve item düþme olasýlýklarý kat kat daha fazla birde oyuna baþlamadan önce (çoðu oyunda) belli bir miktar cash verilir bana shaiyada closed beta için seçilmiþtim gitmemiþtim piþmaným xD

Almanca ile ilgili bir sorununuz varsa bana bildirebilirsiniz hemen çeviririm (annem saðolsun )

---------- Mesaj birleþtirildi zaman 08:07 PM ---------- Önceki mesaj zaman 07:53 PM ----------

Shaiyayý baya bi andiriyor
    Konu Earendil tarafýndan (06-02-2010 Saat 07:56 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Forum Lvl 150 wqor213 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Bulunduðu yer
    Masaüstü
    Blog Yazýlarý
    1

OoOooOo süper oyun yazýn oynamaya baþlarým oyun ?çince?korece?ingilizce mevcutmu?

ingilizce tabiki gpotato ile

---------- Mesaj birleþtirildi zaman 10:04 PM ---------- Önceki mesaj zaman 09:51 PM ----------

pran'ýmýn son hali (pet)

Standart Cevap: Aika Online 3-9 Þubat Closed Beta

OB an itibari ile bizimle buluþmuþtur
    CB deki charlar silinmiþ temiz bir oyun bizi bekliyormuþ efem [COLOR="Silver"]

Forum Lvl 150 dreamy - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Bulunduðu yer
    Ýstanbul
    Blog Yazýlarý
    2

En yakýn zamanda denemeyi düþünüyorum

Tüm imza çalýþmalarým : http://imgur.com/a/qZbLg#0

Merhaba Arkadaþlar

Oyunu indirdim Key de aldým fakat oyuna girdiðimde pin diye birþey istiyor.nedir bu,nasýl alýyorum veya ne yapmam gerekiyor.Lütfen bu konuda bana yardýmcý olurmusunuz...

Þimdiden Teþekkürler

"pin" char için oluþturulmuþ extra güvenliktir,kendimiz belirliyoruz we chara her girdigimizde bu numaralarý yazmak gerekiyor

Çok Teþekkürler...

Olayý geç te olsa çözdüm...

Yazýyý görmeden farklý rakmlar giriyordum meðerse tekrar gir diyormuþ ayný rakamý

Bilgi içinde tekrar Teþekkürler

güzele benziyor

....
    Misafir

Smile Cevap: Aika Online 3-9 Þubat Closed Beta

Arkadaþlar oyun güzele benziyor ama türkçemi?

Forum Lvl 150 dreamy - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Bulunduðu yer
    Ýstanbul
    Blog Yazýlarý
    2

Alýntý .... Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar oyun güzele benziyor ama türkçemi?
    Ýngilizce

Tüm imza çalýþmalarým : http://imgur.com/a/qZbLg#0

Bu oyunu benim ekran kartý kaldýrmaz gibi gelio.

+ Konuyu Cevapla