http://aika.gpotato.com/
CBT 3 Þubat Türkiye saati ile 21:00 da baþlayacak.
Direkt client link : http://gpotato.cdnetworks.net/US/Aik...eInstaller.exe
Beta keyler ; http://oralardaniyiinceler.wordpress...-beta-keyleri/
oyun gpotato tarafýndan üretilmiþtir sanýrým bir korea oyununu eu ya cover lamýþ her zamanki gibi Gpotato
Oyunumuzda 5 Class'ýmýz bulunmakta.
Warrior:
her mmorpg oyununda görebilecegimiz gibi tank görevini üslenmiþtir burdada
Paladin:
paladin sanýyorum hem mag atacklarýyla heal bunlardan biri,hemde phy atacklarýyla karþýmýza çýkýyor
Rifleman:
bu çharýmýz ise elinde kocaman bir tüfek kullanmakta,sniper olarakta geçebiliyor sanýrým
Dual Gunner:
2 elinde ufak revolverleri bulunan charýmýz seri atack yaptýgýný gördüm hoþ ve stillini begendigim bir char oldu
Warlock:
warlock ise bilindigi gibi debufflarýyla moblarý ve diger playerlarý sinirlendirecek cinsten (kullandýgým char þuan budur pekte ahým þahým bir debuff göremedim 12lv)
Cleric:
partylerde aranýlan char oldu þuan itibari ile dungeon partylerinde aranýlan bi char oldu warlock kadar wurmasada damage leri birbirlerine çok yakýndý,heal ve diger bufflarýyla pek güzel char olmuþ ve skin olarak en sewimli en aþýk olunasý karakterdir.
security pad:char'ýmýzý yarattýktan sonra size pin yaratmanýz isteniyor ve chara girerken bu pini girmek zorundayýz güvenlik için yaptýklarý bir sistem unutmamak gerek numaramýzý
GÖREVLER:
görevleri eksiksiz yapmaya çalýþmak oyun içinde yapýlabilecek en iyi taktiklerden iyi exp ve tek para kaynagýmýz bu görevleri tamamlamaktan geçiyor,moblardan þuan para düþmemekte sadece item düþürebiliyoruz moblardan para ihtiyacýmýz guestlerden saglanýyor.
görevlerin anlaþýlmasý çok kolay fakat bazý görevlerde canýnýz skýlabiliyor,fakat þuana kadar es geçtigim 1 görev olmamasý görevlerin kolaylýgý hakkýnda size bilgi verebilir.
ÝTEM ÜRETME-PARÇALAMA-TÜRETME:
moblardan saglayacagýmýz ufak envanterlerle (sroda çöp olarak duyanlar olmuþtur)
bunlarla kendimize item yapabildigimiz gibi eger uyumluysa bu itemleri kýrdýrarak gerekli olan(bazý questlerde bulunmasý zor envanterler istemekte)itemleri bulabiliyoruz
piace of caelium kýrdýrarak pek degerli olan Cealium üretebiliyoruz misal olarak
PRAN:
oyunda petlerimiz mevcut ilk olarak minicik bir peri olarak karþýmýza çýkýyor
quest station dan görevi tamamladýgýmýzda verilmekte,5lvl de pranýmýz büyüyüp küçük bir kýz çocugu olmakta ben daha büyütemedim o yüzden pek bilgim yok fakat pran yanýnýzdaki esyalarý üzerine koyabilecegimiz özellige sahip
bir kademe atlamýþ hali:
oyun daha çok yeni ayrýntýlý bilgileri bi sonraki evrede hazýrlayacagým kýsa kýsa geçtim þuan için bende tam olarak kawramýþ deilim
---------- Mesaj birleþtirildi zaman 06:46 PM ---------- Önceki mesaj zaman 06:39 PM ----------
oyun ile ilgili bir kaç ss :
rifleman'ýn binegi
warrior binegi
ve diger binekler
![]()

Alýntý
birde beta key aldým da napýcam bunu
ve closed beta da ne gibi kolayklar olucak bizim için ?

)

[COLOR="Silver"]

Bu oyunu benim ekran kartý kaldýrmaz gibi gelio.