Bence saçma değil çünkü ben eğer bi oyunu sevdiysem ve ondan zevk alabiliosam daha çok zevk alabilmek için para veririm
Bence saçma değil çünkü ben eğer bi oyunu sevdiysem ve ondan zevk alabiliosam daha çok zevk alabilmek için para veririm
birkaç eşya alıp daha çok kişi öldürünce daha zevklimi oluyor?
bence online oyun'lara para yatırmak çok saçmadır, kesinlikle para tuzağıdır(tabi bana göre)
çünkü, belli bir süre sonra oyuna kim daha fazla para yatırırsa o güçlenmeye başlıyor ustalık değil sadece maddiyat konuşuyor.
cash ile güç kağıdı almış birisi, charınızı un ufak edince, mecburen sizde alıyorsunuz ve kazanan hep oyunu yapan firma oluyor
mesela benim bot'lara para yatırma sebebim, ben el ile deli gibi kasarken yanımdaki elemanın bota bırakmış tv izliyor olmasıydı, aynı mantık xD
mesela benim bot'lara para yatırma sebebim, ben el ile deli gibi kasarken yanımdaki elemanın bota bırakmış tv izliyor olmasıydı, aynı mantık xD:lol
![]()
![]()
![]()
Oyunu ne için oynadığına bağlı bu. Her MMORPG güçlenmek, savaşta ally'ne yardımcı olmak, karşı tarafı yıkmak bitirmek amacı etrafında şekillenir. Senin için belirleyici öğeler karakterini bu seviyeye getirene kadarlık kısımsa, elbet saçmadır para vermek.
Yorumsuz, da da da; playerliğin konuştuğu bir oyuna para verirmisin? (Aka gunz; the duel)
Ben daimi konuda 3-5 post ile yazıp çizdiğim yönü ile ele alırım oyunları.
Ki; bende para döken ile dökmeyen arasındaki farkın fazla olmasına karşıyım. Para döken tarafta olsam bile savaşı yıkıp geçmek sinir bozucu olabilir.
Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .
Yazmıyorum yani..
K i m SAÇMA DEĞİLDİR CARIN EZİKSE GÜÇLENDİRMEK İÇİN OLABİLİR. 'e oy verdi1
![]()
Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .
Yazmıyorum yani..
senin için o ortamı, oyun dünyasını yaratan oyun firmasına para vermek saçma, ama o oyunun sırtından sülük gibi para kazanan botlara para vermek saçma değil.
bot da haksız üstünlük sağlıyor, ücretsiz oyunların derdi de bu. bir char banlansa yenisi açılıyor, goldbotlar elele dansediyorlar"Beleş oyun oynayacağım, oyuna para vermem, saçmalık!" düşüncesi arkasında bir sürü adaletsizliği getiriyor zaten. Botlar, item dükkanları ve premium malzemeler kaçınılmaz olarak oyun ortamını bozuyor. Ya para verip abonelik ile, botlara göz açtırılmayan oyunları seçeceksiniz, ya da beleş ama bot ve item mall ile dengelerin dansettiği oyunları. Para ile satın alınan bir oyundan ban yemek herkesin göze alacağı birşey değil
bence oyun güzelse parayı hak ediyorsa vermek saçma deildir
bencede saçma değil oyundan zevk alıyorsan verirsin