Beyler Her Forumu Gezdim ve Tüm Herkesin Dediklerini Derledim Toparladım 10 kelime Bişe cıktı İste Buyrun O kelimeler
Eger 300+300 savaş yapmak size zevk veriorsa Partylerle Exp kasmak istiyorsanız Aion
Eger Her lvlde 5 10 questim olsun diyorsanız bni oraya buraya gotursun diyorsanız Digerlerinizle İtemlerinizi Karşılastırmak Kesip Kesemediklerinizi karsılastımak istiyorsanız WoW
Aion = PvP + Grind Agırlıklı
Wow = PvE + Quest Agırlıklı
Eger Derseniz aionda quest warmı war ama grind üzerine
Ha wowda PvP yoqmu derseniz war ama aion kadar deel
Sözlük xD
Grind : Yaratık kes LvL kass partylerle exP
Quest: Bilmeyen yoqtur acıklaym gene Quest Görevler
PvP: Karakterlerin Kapışma Alanı Karşılaştırlması (Player vs Player)
PvE: Dedigim gibi PvE oyun karakterleriyle micadele etmen anlamına geliyor. Oyundaki yaratıklar, zindanlar, bosslar vb bu gruba girer. ( Player vs Environment yani Player vs Çevre)
---------- Mesaj birleştirildi zaman 12:20 PM ---------- Önceki mesaj zaman 12:18 PM ----------
Beyler Her Forumu Gezdim ve Tüm Herkesin Dediklerini Derledim Toparladım 10 kelime Bişe cıktı İste Buyrun O kelimeler
Eger 300+300 savaş yapmak size zevk veriorsa Partylerle Exp kasmak istiyorsanız Aion
Eger Her lvlde 5 10 questim olsun diyorsanız bni oraya buraya gotursun diyorsanız Digerlerinizle İtemlerinizi Karşılastırmak Kesip Kesemediklerinizi karsılastımak istiyorsanız WoW
Aion = PvP + Grind Agırlıklı
Wow = PvE + Quest Agırlıklı
Eger Derseniz aionda quest warmı war ama grind üzerine
Ha wowda PvP yoqmu derseniz war ama aion kadar deel
Sözlük xD
Grind : Yaratık kes LvL kass partylerle exP
Quest: Bilmeyen yoqtur acıklaym gene Quest Görevler
PvP: Karakterlerin Kapışma Alanı Karşılaştırlması (Player vs Player)
PvE: Dedigim gibi PvE oyun karakterleriyle micadele etmen anlamına geliyor. Oyundaki yaratıklar, zindanlar, bosslar vb bu gruba girer. ( Player vs Environment yani Player vs Çevre)
---------- Mesaj birleştirildi zaman 12:21 PM ---------- Önceki mesaj zaman 12:20 PM ----------
Pardon 2 kere Yazmısım Net cok Kasıyorduu !!

Alıntı

wowun devri btti artık

])

Ya para verip oynicaksın yaada oynamıyacaksın afedersin enayi gibi 2 gün pc yi hiç kapatmadan bir oyunu yüklersen zaten 50-60 lira olan oyunun parasının en azından %70 ini verirsin(Wrath of lich 80 tl).Yani ya 80 lira yada 50-60 lira verip oynuyacaksın yada hiç oynamıyacaksın.