+ Konuyu Cevapla
Toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: ikv acılırken kapanıyor nolr yardım :(:(

Standart ikv acılırken kapanıyor nolr yardım :(:(

arkadaslar ben yaklasık 1 1.5 yıllık ikv oyunun oyuncusuyum bildigim kadarıyla hidra eklentisi yayınlanmıs okul yusunden 1 aydır gırememıstım gecenlerde ıkv yı acıım dedım oyun acılıor guncellemeyı yapıor şifremı giriorum oyuna basladııım anda oyun kapanıyor aniden ne oldugunu cozemdım nole ra 39 luk carım vardı yardım lutfennnn

---------- Mesaj birleştirildi zaman 09:57 PM ---------- Önceki mesaj zaman 09:56 PM ----------

nolr nolr yardıım ya :S:S:S:S

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Virüs programın client'i bloke ediyor olabilir. Kapatıp dene veya whitelist'e al.
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

Forum LvL 55 - 75 waltran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sxe injected te engelliyor ayrıca bir hata mesajı felan veriyorsa yaz yada oyunu sil tekraryükle(515 megabayt olan setuptan (hidrada yeni setup yok zaten))

arkadaslar cok tesekkur ederım ıkv me kavustum sonun da sagolun varolun ha bu arada sorun sXe ımıs ben sureklı onlıne caunter strıke oynaddım ıcın acık kalmıs ondan mıs tekrar saolun

+ Konuyu Cevapla