ne bu ben bişi anlamadım laa
ne bu ben bişi anlamadım laa
ban yemiş charlarada bi çözüm yokmu günün maduruyum 77 lvl char güme gitti
öncelikle başın sağulsun... kart iptal oldu ise direk iptal olur zaten paypal hesabı içindeki kart ... tekrar yeni kart eklemesi yapabilirsinKusursuz Nickli Üyeden Alıntı
ban için çare yok...ama duyduğum kadarı ile xianda herooo adındaki karecter gm yada yöneticilere koreliyim ben falan demiş (nasıl ulaştı sesini duyurdu bilmiyorum) charı açıldı ban riskii azaltmak için en iyi çözüm silk almakmerve Nickli Üyeden Alıntı
SAOL
Beyler benim char ımda block oldu.Serwer Olympus Nick FeaRLeS.olympus ta olanlar tanırlar beni herneyse
beyler char ım block oldu ve paypal üyeliğim donduruldu neyse ilk olarak paypala gerekli olan fax. vs. işlemleri gerçekleştirdim ve paypal üyeliği tekrar aktif hale geldi.
peki şu an ne yapmalıyım ben , sro ya paypal üzerinden paramı göndermeliyim yoksa paypal ın bankamdan para istemesinimi beklemeliyim yada başka bişeymi?
block açtırmayı başarabilmiş bi arkadaşımız bana yardımcı olabilirmi acaba şimdiden tşk ler...
ilk sayfada açıkça yazıyor işlemleri sırası ile takip edersen açabilcene inanıyorum ki şayet hesabın silk yüklemeden dolayı block aldıysa... yazı alındı oldugu için ve daha önce block açtırmadığım için bişey diyememNiKo Nickli Üyeden Alıntı
Hesabına para yatırıp mail tekrar gönderirsen açılıyor. Bende 2 uyarı mailinde görmüştüm hemen hesaba para aktardımda blockdan kurtulmuştum....
arkadaslar benım ıkı tane carım banlandı ama botta deıldı gerıye nasıl alabılırım bana yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar sımddıen herkese tsk ederım....
Bence onun üzerine bi bardak soğuk su içmerve Nickli Üyeden Alıntı
![]()
bizim calarmız gıttı hocam botta baglamadık hıcbırsey banlandı yokken bıze yardımcı olurmsun 2107 yılında falan yazılar cıkyor hocam msnıe adresımı verıyorum eklersen cok memnun olurum atomizer-1987@w.cn yardımın beklıyrum hocam(
:
banmı bloack mu bazıları hep aynı skill düzeni ile kastıından bot kabul edilip ban yediler bloacksa anlatmış abimiz zatenlarex Nickli Üyeden Alıntı
paypalın sitesi degismis bu security centerde oyle bi secenek yok.hesabı nasıl geri alacagımız konusunda yardım edebilecek olan varmı?
sword um herşeyi biliyorsun yahu allah (cc) seni başımızdan eksik etmesin.
bard skillerini öğrenmek için girdim ,üye oldum ama bi daha o skillerin yazılı olduğu bölümü göremedim ((((((((yardım pls((
birde neyin ne olduğunu bilmediğim için ser wer falan bilgilerimi yanlış girdim bilerek özür//
Bi kere charcback yemiş bi charı hiç bi forumda açtıran görmedim bide kart eklemesi die bşey yoq hacımolsa üzeri full sos olan oasisteki charımı açardım şuan 2 ay oldu daha charımı açamadım açanıda görmedim.!