+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 2. Sayfa BirinciBirinci 12
Toplam 37 sonuçtan 21 ile 37 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Extra Chargeback (Block'lanmis Hesaplar)

NUKER
    Misafir

ne bu ben bişi anlamadım laa

merve
    Misafir

Standart e ban yedik!

ban yemiş charlarada bi çözüm yokmu günün maduruyum 77 lvl char güme gitti

Eski Dost

Alıntı Kusursuz Nickli Üyeden Alıntı
    SağoL Hocam.. ALLAH GösTermesin bLock Yersek Bu $ekiLde HaLLederiz.. Ama Benim Bi Sorunum Var Benim PaypaL'da KuLLandığım Kredi Kartını iptaL Ettik (Babam Vefat Etti Bu Yüzden).. Bu Durumda Ne Yaparız
    öncelikle başın sağulsun... kart iptal oldu ise direk iptal olur zaten paypal hesabı içindeki kart ... tekrar yeni kart eklemesi yapabilirsin

Eski Dost

Standart Re: e ban yedik!

Alıntı merve Nickli Üyeden Alıntı
    ban için çare yok...ama duyduğum kadarı ile xianda herooo adındaki karecter gm yada yöneticilere koreliyim ben falan demiş (nasıl ulaştı sesini duyurdu bilmiyorum) charı açıldı ban riskii azaltmak için en iyi çözüm silk almak

NUKER
    Misafir

SAOL

NiKo
    Misafir

Beyler benim char ımda block oldu.Serwer Olympus Nick FeaRLeS.olympus ta olanlar tanırlar beni herneyse
    beyler char ım block oldu ve paypal üyeliğim donduruldu neyse ilk olarak paypala gerekli olan fax. vs. işlemleri gerçekleştirdim ve paypal üyeliği tekrar aktif hale geldi.
    peki şu an ne yapmalıyım ben , sro ya paypal üzerinden paramı göndermeliyim yoksa paypal ın bankamdan para istemesinimi beklemeliyim yada başka bişeymi?
    block açtırmayı başarabilmiş bi arkadaşımız bana yardımcı olabilirmi acaba şimdiden tşk ler...

Eski Dost

Alıntı NiKo Nickli Üyeden Alıntı
    Beyler benim char ımda block oldu.Serwer Olympus Nick FeaRLeS.olympus ta olanlar tanırlar beni herneyse
    beyler char ım block oldu ve paypal üyeliğim donduruldu neyse ilk olarak paypala gerekli olan fax. vs. işlemleri gerçekleştirdim ve paypal üyeliği tekrar aktif hale geldi.
    peki şu an ne yapmalıyım ben , sro ya paypal üzerinden paramı göndermeliyim yoksa paypal ın bankamdan para istemesinimi beklemeliyim yada başka bişeymi?
    block açtırmayı başarabilmiş bi arkadaşımız bana yardımcı olabilirmi acaba şimdiden tşk ler...
    ilk sayfada açıkça yazıyor işlemleri sırası ile takip edersen açabilcene inanıyorum ki şayet hesabın silk yüklemeden dolayı block aldıysa... yazı alındı oldugu için ve daha önce block açtırmadığım için bişey diyemem

Alperim
    Misafir

Hesabına para yatırıp mail tekrar gönderirsen açılıyor. Bende 2 uyarı mailinde görmüştüm hemen hesaba para aktardımda blockdan kurtulmuştum....

larex
    Misafir

arkadaslar benım ıkı tane carım banlandı ama botta deıldı gerıye nasıl alabılırım bana yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar sımddıen herkese tsk ederım....

eMRe__TR
    Misafir

Standart Re: e ban yedik!

Alıntı merve Nickli Üyeden Alıntı
    Bence onun üzerine bi bardak soğuk su iç

larex
    Misafir

Standart hocam yardımana ıhtıyacım var

bizim calarmız gıttı hocam botta baglamadık hıcbırsey banlandı yokken bıze yardımcı olurmsun 2107 yılında falan yazılar cıkyor hocam msnıe adresımı verıyorum eklersen cok memnun olurum atomizer-1987@w.cn yardımın beklıyrum hocam(:

xorhunx
    Misafir

Standart Re: hocam yardımana ıhtıyacım var

Alıntı larex Nickli Üyeden Alıntı
    bizim calarmız gıttı hocam botta baglamadık hıcbırsey banlandı yokken bıze yardımcı olurmsun 2107 yılında falan yazılar cıkyor hocam msnıe adresımı verıyorum eklersen cok memnun olurum atomizer-1987@w.cn yardımın beklıyrum hocam(:
    banmı bloack mu bazıları hep aynı skill düzeni ile kastıından bot kabul edilip ban yediler bloacksa anlatmış abimiz zaten

rains
    Misafir

paypalın sitesi degismis bu security centerde oyle bi secenek yok.hesabı nasıl geri alacagımız konusunda yardım edebilecek olan varmı?

_SES_
    Misafir

sword um herşeyi biliyorsun yahu allah (cc) seni başımızdan eksik etmesin.

_SES_
    Misafir

bard skillerini öğrenmek için girdim ,üye oldum ama bi daha o skillerin yazılı olduğu bölümü göremedim ((((((((yardım pls((

_SES_
    Misafir

birde neyin ne olduğunu bilmediğim için ser wer falan bilgilerimi yanlış girdim bilerek özür//

acunhan
    Misafir

Bi kere charcback yemiş bi charı hiç bi forumda açtıran görmedim bide kart eklemesi die bşey yoq hacım olsa üzeri full sos olan oasisteki charımı açardım şuan 2 ay oldu daha charımı açamadım açanıda görmedim.!

+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 2. Sayfa BirinciBirinci 12