Siteden Start diyorum bekliyor sonra tam açılcakken bu ekran geliyor çözümü varsa söyleyinde yapayım
![]()
Siteden Start diyorum bekliyor sonra tam açılcakken bu ekran geliyor çözümü varsa söyleyinde yapayım
![]()
Combat Arms'ta bir IP block mevcut sanırım. Kuzey / Güney Amerika, Avusturalya ve Yeni Zelanda dışında bir ülkede yaşıyorsanız bu oyunu oynayamazsınız diyor kendi sitesi.
Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .
Yazmıyorum yani..
Mertin dediğine göre ben amerikan iplerini kullanıyorum değiştiriyim olmazsa yazarım tekrar
DSN'leri düzelttim ama hala aynı hata bakalım zaPPs arkadaşın verdiği clienti deniycem![]()
Konu dreamy tarafından (30-12-2009 Saat 10:08 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)
beyler bende de aynı hata verdi ben oyunun eu sunu indiridm ve oynuyorum simdiden kolay gelsin herkeze
Lisans anlaşmaları sebebiyle sadece amerika IP lerine izin var heralde.
Combat Arms Kuzey/Güney Amerika ve Avustralya da oynanabiliyor. Bunların dışında bir yerde yaşıyorsanız bu hatayı alırsınız. Üzülmeyin, Avrupa sunucularını deneyin
http://combatarms.nexoneu.com
Evet eu yu indir sorunsuz !
ben atarglax100 çar var bende I ÇARIM YAN 3 açamıyom şifremi değiştirdirdiler ondan böyle açamıyom
ben yeniyim nasıl oynayacağım
arkadaşlar ben kayt yapıyorum, sonra oyuna giryorum possword correct yaziyor. girmiyor.