+ Konuyu Cevapla
Toplam 15 sonuçtan 1 ile 15 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Yardım Edermisiniz ?

Unhappy Yardım Edermisiniz ?

Ya Beyler Ben İndirdim Silkroad ı "Please Wait" Dedi bekledim.Sonra O bitti İnstall a tıkladım sonra ondan sonra bişi çıktı Silkroad ın gideceği yer filan ordada ilerleyim derken bu hatayı verdim 4kere filan yaptım yine bu hatayı verdi ;

Bende Eskiden silmiştim silkroad ın bütün dosyalarını sonra indirdim işte böyle oldu acaba hepsini sildim diyemi ?

Forum Lvl 150 wqor213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Yazıları
    1

Tekrar indir

Alıntı wqor213 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekrar indir
    Eminmisin ?? Boşuna indirmiş olmayayım ?

Blog Yazıları
    1

Ya sen ie kullanıyon ie 6 sanırım ieler 1gbnin üstünde dosya indirmiyor doğru dürüst firefox u indir sonra onla sroyu tekrar indir (firefoxu kurarken sen cevap gelir git oo msnye konun url adresini felan ver anında mesaj gelir )

FireFox Kullanıyorum

silkroad yeniden siteye update edildi onu indirmen gerek 2 3 haftadan eskiyse eski sürümdür

Bugün İndirdim

Blog Yazıları
    1

Kötü olmuş yaaa ,cronosa söyle o bilir

Off Bide 3 Saat Sürdü İndirmesi

Blog Yazıları
    1

İşin zor ne diyelim,o inerken yetenek sizsinizi izle ben onu izliyom,az önce rapçi benim yaşımda bir çocuk çıktı di

İndirdim Yİne Aynı Hata Offf Cronoss Yardım et lütfenn

büyük boyutlu dosyaları indirmek için mutlaka download manager kullanın!

Bunu söylemekten sıkıldım
    http://"http://www.google.com/search...a&lr=&**=f&oq=

Birde antivirüs eğer satın alacak haliniz yoksa ücretsiz olanlarını kullanın (AVG, Avast) . Crackli kullanırsanız bir süre sonra kendisini güncellemez ve yeni çıkan virüsleri tanımaz!!

1) .exe lere bulaşan bir virüs olabilir sisteminde, kurulum dosyalarına bulaşınca bu şekilde problem olabiliyor. (örnek parity virüsü) Eğer bilgisayarında antivirüs kurulu değilse (mutlaka kur) online virüs tarama araçları ile de taratabilirsin (ör Eset/nod32: ESET çevrimiçi antivirüs tarayıcısı kullanımı )

2) Diğer ihtimal de dosyanın eksik/bozuk inmesi. Onun için de Orbit gibi bir indirme yöneticisi programı kullanmak gerekiyor.

3) Bir başka ihtimal windows kullanıcısnın hakları ve uyumluluk problemi. Hangi windows u kullandığını yazmamışsın. Kurulum dosyası üzerinde sağ tuşa basıp YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIR'I dene. Olmazsa yine sağ tuş, özellikler->Uyumluluk altında başka şeyler deneyebilirsin.

Windows Xp Kullanıyorum Yani Sorun SilkroadOnline Sitesinden İndirdiğim 1GB lik dosya değil dimi ? Bide Bende FlashGet var onla indirsem sorun olurmu ? Ben Silkroad ı FireFox un Kendi İndirme Yöneticisiyle indirdim ondanmı olmuştur ?

Alıntı kingofking Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Windows Xp Kullanıyorum Yani Sorun SilkroadOnline Sitesinden İndirdiğim 1GB lik dosya değil dimi ? Bide Bende FlashGet var onla indirsem sorun olurmu ? Ben Silkroad ı FireFox un Kendi İndirme Yöneticisiyle indirdim ondanmı olmuştur ?
    bilmeme imkan yok sadece tahminler üretebilirim. belki biri tutar da problemin çözülür diye.
    indirdiğin dosya dursun yerinde. flashget ile indirmeye kalktığında varolan dosyanın yerini göster. belki eksik yerlerini tamamlar sıfırdan indirmek yerine (istersen bir kopyası üzerinde denersin).

1) Antivirüs olayından bahsmetmemişsin
    2) XP deki kullanıcı hesabın yönetici haklarına mı aship kısıtlı kullanıcımı (yöneticidir ama yinede kontrol et için rahat olur).

Alıntı cronos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilmeme imkan yok sadece tahminler üretebilirim. belki biri tutar da problemin çözülür diye.
    indirdiğin dosya dursun yerinde. flashget ile indirmeye kalktığında varolan dosyanın yerini göster. belki eksik yerlerini tamamlar sıfırdan indirmek yerine (istersen bir kopyası üzerinde denersin).

1) Antivirüs olayından bahsmetmemişsin
    2) XP deki kullanıcı hesabın yönetici haklarına mı aship kısıtlı kullanıcımı (yöneticidir ama yinede kontrol et için rahat olur).
    Virüs Programım ESET Nod32 2) maddekini anlamadım ama masaüstünde sağ alt köşede "Yazılım Sahteciliği Kurbanı olabilirsiniz" Yazıyor ve flashgetle indirmeye kalktığımda varolan dosyanın yerini nasıl gösterebilirim ? URL yimi kopyalayıp yapıştırayım ? New Yazan Yere ?

+ Konuyu Cevapla