+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 2. Sayfa BirinciBirinci 12
Toplam 38 sonuçtan 21 ile 38 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Oyunlar ve Bağımlılık

Forum Lvl 150 IIKratoSII - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İtiraf etmeliyim bende bagımlıyım (bu aralar pek deil) bilgisayara oturdugumda zamanın nasıl geçtigini anlamıyorm ayrıca oyun oynamamama ragmen bagımlılık hastalıkmıdır konusuna gelince hayır bence deildir bagımlılık bagımlılıtr xD anladın sen onu ben yanımda kova vb tutmuyorum ama her zamn tuvalete koşarak giderim xD

Alıntı kingofking Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hmm.. Oyun Bağımlısı olmak ? Sence bu sana neyi çağrıştırıyor ? Oyun Oynamakmı ? Yoksa Ölesiye Oyun oynamakmı ? Oyun Bağımlısı Olmanın En Büyük Nedeni Bana Göre o kişinin AntiSosyal olmasıdır.Çünkü Mesela Benim Arkadaşım Yok (Hiç Yok) Hiç kimse ile Oynamıyorum Kimle oynuyorum Bilgisayar.. Canım Sıkılıyor Kimle Oynuyorum Bilgisayar (Neden ? Arkadaşım yok) Eğleniyorum Kimle Bilgisayarla (Neden ? Çünkü Eğlencek Birşey yok) Bana Göre Bu Çok Büyük Bir Neden İnsanın arkadaşları olmaması.Ama Oyun Bağımlısı olmamak için bence insanın Sporla ilgilenmesi çok çok Önemli Mesela Ben 3,4 Haftadır Basketbol Kursuna gidiyorum.Basketbol u sevdiğim için Bilgisayarı bile unutuyorum

Beni Dinlediğiniz için Teşekkür Ederim
    antisosyalim ve arkadaşım yok ama mutluyum

---------- Post added at 10:04 AM ---------- Previous post was at 09:16 AM ----------

Alıntı waltran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bağımlıyım varmı ötesi ?

arkadaş denilen gereksiz insanlarla gidip sosyal birşeyler mi yapıyım intihar ederim daha iyi

ı concurs you,waltran

Bazen Evdekilerle Bilgisayar yüzünden kavga ederim ( Bazenmi ?? Herzaman ) Hep Derler Ders Çalışsan daha iyi olmazmı ? ödevini yaptınmı ? Vb.. Sorular Bende Derimki ; "Benim Arkadaşım Yok Sizde Biliyorsunuz Ama Bi tane Arkadaşım var Oda Bilgisayar Manitam filan derim " Bende Gerçekten Bağımlıyım Hemde Aşırı Çünkü Sabah 7-8 de kalkarım (Hafta sonları) Gece 2 ye kadar oynarım tuvaletim gelse bile tutarım işimi halledip hemen Tuvalet işimi hallederim.(Bunu Sadece 1,2 kere yaptım)Hayatta Dışarı çıkmam sadece Evdekiler bazen git şunu al filan derse gitmişkene Dışardaki Havayı Soluklaklarım

Bide Ben Çok Utangacım & Gururluyum Hayatta arkadaşlarıma Gel oynayalım veya kavga oldumu Barışalım demem Bana kalırsa bu Bağımlı olmamın nedenlerinden biri..

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı waltran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bağımlıyım varmı ötesi ?

arkadaş denilen gereksiz insanlarla gidip sosyal birşeyler mi yapıyım intihar ederim daha iyi
    Ben demiyorum ki sana, git elin "gereksiz" -harbi gereksiz- insanlarıyla birşey yap. Kafa açıcı klasında bulunmayan, takılabileceğin ve kendi kriterlerine göre belirlediğin kişilerle takıl diyorum ben. Açıkçası bende aynı şeyi savunuyorum; ama evvela insanız, yanlızlık Allah'a mahsustur bir yerde.

Asosyal sosyal tartışmasından birşey çıkmaz. Ama sosyal biri olsanız, hayatı bilgisayar başında, paşabahçe üretimli gözlükleriyle 21 inç ekrana gözünü dikmiş birine aynı şeyi demez misiniz?

Pekte kurcalamak istemiyorum bu konuyu. Asosyalliği savunan herkes -tanıdığım kadarıyla- en az benim kadar kafa yormuşlardır bu konuya.

Alıntı IIKratoSII Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtiraf etmeliyim bende bagımlıyım (bu aralar pek deil) bilgisayara oturdugumda zamanın nasıl geçtigini anlamıyorm ayrıca oyun oynamamama ragmen bagımlılık hastalıkmıdır konusuna gelince hayır bence deildir bagımlılık bagımlılıtr xD anladın sen onu ben yanımda kova vb tutmuyorum ama her zamn tuvalete koşarak giderim xD
    Buna tek sorum var. "Sence?"

Bazen Evdekilerle Bilgisayar yüzünden kavga ederim ( Bazenmi ?? Herzaman ) Hep Derler Ders Çalışsan daha iyi olmazmı ? ödevini yaptınmı ? Vb.. Sorular Bende Derimki ; "Benim Arkadaşım Yok Sizde Biliyorsunuz Ama Bi tane Arkadaşım var Oda Bilgisayar Manitam filan derim " Bende Gerçekten Bağımlıyım Hemde Aşırı Çünkü Sabah 7-8 de kalkarım (Hafta sonları) Gece 2 ye kadar oynarım tuvaletim gelse bile tutarım işimi halledip hemen Tuvalet işimi hallederim.(Bunu Sadece 1,2 kere yaptım)Hayatta Dışarı çıkmam sadece Evdekiler bazen git şunu al filan derse gitmişkene Dışardaki Havayı Soluklaklarım

Bide Ben Çok Utangacım & Gururluyum Hayatta arkadaşlarıma Gel oynayalım veya kavga oldumu Barışalım demem Bana kalırsa bu Bağımlı olmamın nedenlerinden biri..
    Bu derece bir "şeyi" bağımlılık sıfatına sığdıramazsın. Kifayetsiz kalır.

Şimdi burda tutup nutuk atacak değilim. Anladığım kadarıyla söylediğim, veya söyleyeceklerim sana birşeyleri tekrar düşündürecektir. "İlerde ne olacak bu halin?"

Ayrıca "bu derece bir bağımlılıkta" utangaçlık yoktur. Sosyal fobi ve anksiyete vardır . "Yanlış birşey yaparsam" kaygısı bürümesin seni. Bunu düşündüğün an yanlış birşey yaparsın çünkü. Aynı olayları -sanırım senin kadar olmasada- bende yaşadım. Bu bağımlılığın niteleyemediği "şey" bir gün son bulursa dediklerim belki anlam kazanır gözünde.
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

Alıntı M e я T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben demiyorum ki sana, git elin "gereksiz" -harbi gereksiz- insanlarıyla birşey yap. Kafa açıcı klasında bulunmayan, takılabileceğin ve kendi kriterlerine göre belirlediğin kişilerle takıl diyorum ben. Açıkçası bende aynı şeyi savunuyorum; ama evvela insanız, yanlızlık Allah'a mahsustur bir yerde.

Asosyal sosyal tartışmasından birşey çıkmaz. Ama sosyal biri olsanız, hayatı bilgisayar başında, paşabahçe üretimli gözlükleriyle 21 inç ekrana gözünü dikmiş birine aynı şeyi demez misiniz?

Pekte kurcalamak istemiyorum bu konuyu. Asosyalliği savunan herkes -tanıdığım kadarıyla- en az benim kadar kafa yormuşlardır bu konuya.

Buna tek sorum var. "Sence?"

Bu derece bir "şeyi" bağımlılık sıfatına sığdıramazsın. Kifayetsiz kalır.

Şimdi burda tutup nutuk atacak değilim. Anladığım kadarıyla söylediğim, veya söyleyeceklerim sana birşeyleri tekrar düşündürecektir. "İlerde ne olacak bu halin?"

Ayrıca "bu derece bir bağımlılıkta" utangaçlık yoktur. Sosyal fobi ve anksiyete vardır . "Yanlış birşey yaparsam" kaygısı bürümesin seni. Bunu düşündüğün an yanlış birşey yaparsın çünkü. Aynı olayları -sanırım senin kadar olmasada- bende yaşadım. Bu bağımlılığın niteleyemediği "şey" bir gün son bulursa dediklerim belki anlam kazanır gözünde.
    Hmm.. Ne Yapmamı Tavsiye Edersin ? Benim Arkadaşım yok ama,bazen bundan bile mutluluk duyuyorum Nedenmi ?

Bazen Hayatta Hiç Yemediğimiz Kazık Arkadaşlarımızdan Yiyoruzda ondan..

Ben En Büyük Kazığı Gerçek Arkadaşlarımdan bile yediğim oldu

Süper Moderatör

Hmm.. Ne Yapmamı Tavsiye Edersin ? Benim Arkadaşım yok ama,bazen bundan bile mutluluk duyuyorum Nedenmi ?

Bazen Hayatta Hiç Yemediğimiz Kazık Arkadaşlarımızdan Yiyoruzda ondan..

Ben En Büyük Kazığı Gerçek Arkadaşlarımdan bile yediğim oldu
    Konuştuğum bir kişininde karşısında aynı tezi savunmuştum. "Kazık yiycen, sırtından bıçaklanıcan belki; ama sen bunu savunursan, hayatta tek ölürsün."
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

Konuştuğum bir kişininde karşısında aynı tezi savunmuştum. "Kazık yiycen, sırtından bıçaklanıcan belki; ama sen bunu savunursan, hayatta tek ölürsün."
    Yazdığından Anladığım Kadarıyla "Kazık Yiceksem,Arkamdan Bıçaklanıcaksam Hayatta Tek Ölmeyi Tercih Ederim"

Süper Moderatör

En büyük bıçağı yanlızlık saplar.

Konu dağılmasın .

Yazmıyorum yani..

V.I.P. The Assasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgisayar ile evlencem

Yalnızlığın olmadığı Bıçağı Arkadaşlar Saplar

Bencede Konu Dağılmasın

Süper Moderatör

Alıntı Thє Aѕѕаѕiи Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilgisayar ile evlencem
    Aklıma bir "isteme" diyaloğu gelir..

Aynen devam .

Yazmıyorum yani..

Packard bell yavrum senle cok guzela nılarımız oldu,İlk mmorpg ooyunumua senle başladm

Süper Moderatör

İlk MMO karakterinle evlen?

Yazmıyorum yani..

Forum LvL 55 - 75 waltran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tamamda arkadaş bulamk o kadar zor ki zaten var 1-2 tane arkadaş dediğim kişiler tam olarak sayılmada mecburi birşey tek yaşanmıyor sonuçta...
    şunu soruyorum sosyal olup gerçekten gereksiz sorunlarla uğraşıcağıma bağımlı oyuncu olur ne item dizeceğimi düşünürüm bence daha iyidir

bende +7 reb set var elmde ib vadı tks ettm bugün 2 tane duaL MD gelior.

TeKKoLLu
    Misafir

BaĞıMLı oLuPTa KafaYı YıYeNLeRin WaY HaLiNe:SYaZıK YaW İstanbul kıyamet vakti oynayan yokmu

hayatta tek ölürsün
    hmm kulağa hoş geliyor

Süper Moderatör

Standart Cevap: Oyunlar ve Bağımlılık

Dimi, kefene tek gireceğiz ne de olsa. -.-

Yazmıyorum yani..

+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 2. Sayfa BirinciBirinci 12