oyunda skiller vs sistem menüleri hiç bişi gözükmüo oyun tam ekran deli olcam bir kere sinirden tuşlara vura vura tam ekrandan çıkardım oyunun kendi içinde diğer oyunlarda buna hide de diyoruz ama bunda hideden çıkmıyor lütfen yardımcı olun![]()
oyunda skiller vs sistem menüleri hiç bişi gözükmüo oyun tam ekran deli olcam bir kere sinirden tuşlara vura vura tam ekrandan çıkardım oyunun kendi içinde diğer oyunlarda buna hide de diyoruz ama bunda hideden çıkmıyor lütfen yardımcı olun![]()
Bu konudan bakabilrisin,ekran çözümüne:
http://www.onlineoyun.gen.tr/forum/o...un-hatasi.html
http://www.onlineoyun.gen.tr/forum/1...282-post3.html
arkadaşım burda bahsetmek istediğim oyundaki sistem menüleri skill,map,npclerin adları bile gözükmüo onu bırak sohbet çubuğu dahil hiç biri gözükmüyor bir kere sinirle bütün tuşlra bastum düzeldi,ama her girdiğimde aynı şey cnm sıkıldı hangi tuşa bastığımı görsem sormazdım bilgin için tşk ederim
lütfen yardımcı olun 1 gündür cevap bekliyorum deli olcam:S
hissettiğim şey basit aslında
3 harfli bir şey
hani aşk diyorlar adına
biliyorsun değil mi
Valla bilemiyorum ama bir options u karıştır derim ben![]()
tşk ederm arkadaşım laptopta oynuyorum acaba ondan mı diyorumda bilemiyorum çözünürlükle bile oynadımonun klavyeden bir tuşu var kesin dün yanlışlıkla elim çatıı düzeldi ama sabahtan beri cevap bekliyorum delircem
![]()
3 harfli bir şey
hani aşk diyorlar adına
biliyorsun değil mi
Oyunu daha önce oynasaydım kesin yardımcı olurdum ama oyunu gözüm pek tutmadı sen bırak gel Jade Dynasty oyna güzel oyun![]()
kota sorunu var pw değil mi o bende başlıcaktımda kota sorunu var önümüzdeki ay indirebilirimya bu oyunda güzel ama deli etti beni şu hata masa üstüne kurcam oyunu şimdi
![]()
3 harfli bir şey
hani aşk diyorlar adına
biliyorsun değil mi
Pw değil başlı başına bir MMOMasaüstüne kur en iyisi bende kurcam ama ilk önce win7 yi kurmam gerek oraya uğraşmak istemiyorum
![]()
ben kurdum win 7 yi güzel ne dersin hemde ultimate oyunlarda kasma 0 ama oyun boyutlarında sorun yaratıo 1280x800 ee naparsın![]()
3 harfli bir şey
hani aşk diyorlar adına
biliyorsun değil mi
Yoo bende hiç ekran sorunuda yaratmıyor muhteşem bir sistem "bence" ama kullanmayı öğrenmek lazım![]()
bazı oyunlarda arkadaşım en son world of kung fuya başladım onla birlikte 45. online oyunuma başlamış oldum vallaha hangisine birine ekran yetiştirim sistemlerim çok sağlam hamdolsun![]()
3 harfli bir şey
hani aşk diyorlar adına
biliyorsun değil mi
beyler size bişi söleyim win7 i yüklemeyin oyun sadecee xp.me.2000.ve 98 de çalışıyor benden sölemesi xp'i yükleyin yoksa oyun çalışmıyor