+ Konuyu Cevapla
Toplam 18 sonuçtan 1 ile 18 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: İlk MMOnuz İle Tanıştığınız İlk An

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İlk MMOnuz İle Tanıştığınız İlk An

Başlık gayet açık. Yazarken anımsadıklarımda gayet açık bir saflığa bürünmüştü..

İlk mmo'm bir çok oyuncu gibi knight olmuştu. Yaş 9. O zamanlar bir kısa devre yapmış mouse'm vardı. 2 saatlik oyun süresi içinde 8 tane pil alarak rekora imza atmıştım.

Moradondayız. Char rouge ve eziğin tekiyim.

-Ya abi kapı nerde bulamadım bi türlü. Nasıl exp kasıcam ben?
    -Bi git işine delimisin.
    (Moradon kapısı dillere destandır .)

Nokta nokta nokta..

Bir priest char ile bulcanlardan çıkan 5klık itemleri toplayarak 1m kasmış, üstüne üstlük skilleri açmadan 30a gelebilmiştim..
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

Forum LvL 55 - 75 waltran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bir arkadaşım vardı knight online oynuyordu banada çar açmıştı oyna diye
    o zaman çar açınca 3 günlük premium geliyodu moradon felan değişikti neyse açtı bu çarı 3 gün boyunca kendisi oynadı bende sadece izledim uyuklarak 1 tuşa bile bastırtmadı bu ilk mmo sayılmaz neyse sonra eve internet gelince knight online yükledim oyunu açamadım bi türlü
    ondan sonra daha hiç mmo oynamadan istanbul kıyamet vakti yükledim onu anlatıym

ilk açtığımda karakter yaratma vardı ne olduğunu anlayamadan isim yazıp başladım ilk görevi aldım j.ali ye gönderiyodu onu bulamamıştım sonra oralarda değişik bir şey atanlar vardı adama sordum onu nasıl atıyosun diye ben ateş kralıyım dedi sonra büyücü olduğunu öğrendim büyücü açtım oynamaya devam ettim

Ben İlk Önce MMO değil ama Age Of Empires 2 Filan oynuyodum xD Sonra Bi arkadaşım vardı dedi gel beraber silkroad da çar açalım.Açtık Ortaklık Filan Sonra bu çarı 38 40 civarı yaptık çar bi anda çalındı dedik kim çaldı.2 Mizde yemin etmiştik ama ben çalmamıştım bi ara çocugun evine gittim kapı açıktı bi girdim çocuk bizim çarı kasıyo olmazmı sinirden daldım çocuğa.Sonra eve gittim o zamandan beri kimseye güvenmiyorum ortak çar açalım diye

Forum Lvl 150 wqor213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Yazıları
    1

İlk mmom,Knight Online lotrla aresde 83 priestle,archer kasıyorduk ,bende tabiki priesttim ,sonradan ronarka başladım ama admin oyunu kapattı,admini şu anda tanıyorum arada kohnuşuyoruz msnden

http://ronark.no-ip.biz/

İlk Silkroadla tanıştım Öylesine güzel sarıyorduki.. Şimdi geçenlerde indirdim 10 dk oynadım sıkıldım...Geçici heveslermiş insan soğuyor

iLk kez tabiki Knight Online gormstm 4 sene önceydi sanrıım ben ona '' Büyücülük Oyunu '' diodum ozamanlar uashduash net cafe ciye soruodm nasl üye olurum fLn uzun iş salla diodu ueheuh snra bi gün bi abim oynrken gordm 57 Lv di dedm ohaa fln snra banada bi char açtı hatta Dies sErvernde uasdhusah çok sevnmiştm ulleey off fln diodm snra net cafede her gun kasıodm lv atldmmı o abimi arıyp su kadar lv oldm diodm uashduashd

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

Forum Lvl 150 dreamy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Yazıları
    2

İlk MMO'm Knight Online 7 Yıl önceydi internet cafeye fifa 2002 oynayama gidioduk arkadaşla yan masada oturan abi oynuyordu dedim abi bu nasıl oynanır oda anlattı böle böle die banada uyelik acarmısın dedim acmadı ** sonra baska bi abi açtı ilk çarım priestti 3level olmuştum Snatcher diye bir canavara saldırdım öldüm sürem bitti çıktım ertesi gun tekrar gittim internet cafeye id şifre unutmuştum bi daha açtırdım ve o priest 78 levelde soyuldu bende bıraktım Server Cypher'dı

Tüm imza çalışmalarım : http://imgur.com/a/qZbLg#0

V.I.P. The Assasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ilk MMO m UsKO olmştu bi abi söylemişti 9 yaşndayım Xıgenon serverınde baslamştım.Ve o kısmet olmuştu cunku her serverde aynı şey var zanlediyodum.Bütün serverlere teker teker tıklıyodum eski adam nerde diodum

Forum Lvl 150 wqor213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Yazıları
    1

,bende kninghta hani şu başkanlık seçimleri var yaa oraya bir ara girmiştim tabi 83lük var ,clan kırmuştıum bide KOHP (knight online halk partisi )

Lunar ezik savaşlarılarından son 5dk kala ALLAH,ALLAH diodum,şanlı human adına diyordum,benim clandann onanlarda bu manyak yüzünden herkez bizi acemi ezik zannetcek diyorlardı

Çok komik anlılar var

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı ScofieLd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iLk kez tabiki Knight Online gormstm 4 sene önceydi sanrıım ben ona '' Büyücülük Oyunu '' diodum ozamanlar uashduash net cafe ciye soruodm nasl üye olurum fLn uzun iş salla diodu ueheuh snra bi gün bi abim oynrken gordm 57 Lv di dedm ohaa fln snra banada bi char açtı hatta Dies sErvernde uasdhusah çok sevnmiştm ulleey off fln diodm snra net cafede her gun kasıodm lv atldmmı o abimi arıyp su kadar lv oldm diodm uashduashd
    Bende underground 2 ile ilk tanıştığım zamanı anımsadım şimdi. Eniştem getirmişti o oyunu. En sevdiğin oyun türü hangisi dediğinde salak salak cevaplamıştım ve elimde bir yarış oyunu vardı. Çocukluk hevesidir. Yaş 7 .

Her yarış geçtiğimde ümitsizce "şimdi napıcam?" derdim . Görseniz gülmekten ölürdünüz .
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

ben kucukken USKO yuzunden cok aglardım büyükler beni kazıklardı hep

Blog Yazıları
    2

Alıntı Thє Aѕѕаѕiи Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben kucukken USKO yuzunden cok aglardım büyükler beni kazıklardı hep
    Benim +8 stilettolarımı almıştı abiler sana 500k veririz dediler bnde pek bilmiodum 500k ya sattım sonra bi baktım pazarda tanesi 1.5m geri istedim nerdeyse dayak yiiodum ama aldım

bende +7 horn crossbowumu 2 m yerine 200 k dan koymuştum öyle basıma geliordu xD

Blog Yazıları
    2

bende +7 chitin set koymuştum pazara kollugu 16m yerine 1.6m ye koymusum gıttı 14.4m :S

euhe
    ben yaklaşık 3 saat once kazıklandım nasıl oldu anlatayım
    Adam:S.a
    ben:slm
    adam:abi üstün ampul gibi bi göstersene
    ben: ne ampulu lan bunlar +7
    adamlsun abi göster
    benke al trade
    adam:HAHA TRADE HACK yedin
    ..( o sırada envanterimde 0 eşya vardır ve hiçbirşey gozukmez)
    ben:lan senin ben ****** a.. . . . na .. yo . . . sere . . .
    adam:kes lan noob ıd-pw ver geri koyayım
    ben:ii al ıd: ***** şifre *****
    adam:FAİLED CONNECT PVT MESSAGE
    benİSCONNECTED
    (o sırada direk şifremi değiştiririm ve adamı dc ettiririm.)
    adam:al koydum itemlerini
    ben:saoLda pi* sen bunu nasL yaptn
    adam:makara yapma yoluna devam et
    ben: sie lan g*t

--
    OLAYI SONRADAN ANLADIM,
    Arkadaşlar bu 1802 patchde olan bir çeşit trade bug sen adama ile aynı anda trade atarsan bu bug meydana gelir yani senin envatterinde 0 item gözükür adamda deki itemini çaldım ıd-pw VER GERİ KOYAYIM,bunun çözümü pus U AÇ KAPA YAPMAKTIR YADA RELOGDUR.Eğer şifrenizi o anki panikle verirseniz ELVEDA deyin çarınıza
    Bir Video;
    http://www.youtube.com/watch?v=X-m9PV2pbfM

ahh ahh xD herkezin aksine, bnm ilk mmo'm silkroad O aralar internet cafede underground2 oynuodm (%60 civarı bitmişti xD) knight wardı ama ilgimi çekmemişti.Daha sonra bir abi ewine silkroadı kurmuş, sonrada internet cafeye getirmişti.Nasıl acc açıcam fln derken bilen birine açtırmıştık Bir acc başına 4 kişiydik,en fazla 3 character açıldığı için beni atmışlardı Kendime başka acc açtım, ve öyle öyle oyunu öğrendim

Ve janganda tiger keserken (lvl 18 glavier) orada bir topluluk gördüm bir sürü canavar iç içe, daldım ama öldümm sonradan anladım ki tiger girLmiş ordaki xD Arkadaşlara o kadar anlattım "lan black tiger giant gördüm" diye ama arkadaşlar "nere lan black tiqer qiant olmaz" diolardı xD ama ilerledikçe bunu kanıtladım xD

1 hafta kadar knight oynamıştım,pek sarmamıştı o aralar.

Forum LvL 1 - 20 Blackhawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim ilk online oyunum Herkes gibi Knighttı. 8. sınıfı bitirmiştim. YAz tatlinde arkadas gel seni knighta baslatalım ortak olalım dedi. tamam dedim. o aralar babamda yeni internet almıştı. Arkadaşla knighta başladık. kastık kastık kastık. sonra arkadaş gel şu servera baslıyalım. sonra orda kastık. tekrar gel şu servera baslıyalım. Deli etti beni . sonra 9. sınıfta cs online 10. sınıfta silkroad. öle öle gitti

Standart Cevap: İlk MMOnuz İle Tanıştığınız İlk An

ilk oyunum puzzle pirates
    miniclip te oyun oynuyordum birden o oyunu gördüm ve indirdim tam hatırlamasamda 6-7 yaşındaydım oyunu açtım giremedim çünkü üyeliğim yoktu nie oynuyamıyorum diyordum sonra anneme söledim o üye oldu oyuna girdim tabi online olduğunu bilmiyorum(hatta online ne bilmiyorum) dedim ne güzel oyun bütün adamlar(npc)konuşabiliyor ah ne günlerdii

+ Konuyu Cevapla

Bu Konu İçin Etiketler