+ Konuyu Cevapla
Toplam 10 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Cabal Online'nin En Güçlü Karakteri Ne Herkes Yazsın Lütfen..!

Standart Cabal Online'nin En Güçlü Karakteri Ne Herkes Yazsın Lütfen..!

Arkadaşlar Ben Burda Bir Test Yapmak İçin Açtım
    Bu Konuyu

Çoğunluk Ne Derse O Güçlü Olacak Benim İçin Çünkü 2.Karakterimi
    Açıcam Herkes Yazsın Lütfen Kendisine Göre En Güçlü Karakteri..!
    Her Tesbih Sallayan Kabadayı Olsaydı Bizim Mahallenin İmamı Mafya Babası Olurdu..!

arkadaşım ilk charının class ı nedir önce onu söyle bi bence.. bu arada açacağın char ne olursa olsun gücüne deil sana verdiği keyfe bak... bi tavsiye eğer real serverda oynuyorsan bi private server yükle ve orda charları dene.. hangisi sana cazip gelirse onunla oyna..

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blader oynuyordum. Elite Cabal'dada büyük bir Blader tekeli vardı. Ama Force Shielder (FS) adlı karakterin PvPsi uçuk bir durumda. 16 levelda bir FS ile vsmizde ezilmiştim. Level 26 idi :\ .
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

mert o leveL de ne pvp si xD bana en çok keyif veren Okçu çok iyi karakteR skilleri vs tank fln istiosan warrior güçlü vurym istiosan mage ama 2 sndende istiosan Force shieLder de çok iyi ama sklrsn blki ondan en iyisi okçu bence force archer

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sende haklısın tabi .
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

Force shieLder açma sakın yada Force bLader aslnda force blader süper ama onu dual trans yapman lazm iş ypması için

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

V.I.P. QeloqS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

force shielder kasması zor ama ilerde felaket ,, kasmada warrior önerirrm kolay kolay yatmaz ama sıkıcı(kendimden biliyorm) okcu önerebilrm uzaktan çatır çatır ama combo yersen işin yaman, mage olma pvp lerde bi yere kadar ii ama sağlam oynayanlara şans vermiyorm kasmasıda biraz zor... en iyisi okçu yada fs ol... ama fs si kasmak çok zor skill bakımından ikisinide kasmak zorundasın...

ben elite cabalda 2 karakterim var 1. warior 2. force shielder ... warior crit vurmuyordu damageler fena deil ama pvp de aynı seviyemdeki bir adama ezilince bıraktım(ben 145 adam 135 lvl) benim bir arkadasım ardı onula oynuyorduk force shielder actı baktımki % 25 crit rate veren skll var (oyunda ring of luck bulma sansını çok yuksektir ve craft ile amulet of pain yparsanız ordanda crit rate geliyor secenek çok crit rate almak icin) denemek için açtım baktımki kendi seiyesindeki admaları armut gibi dokuyor yere tmm dedim ama zevk almak mesele ben eglenmek amaclı oynuyorum suan karakterimde +6 shin guard set var hp crit felan basalı ssa bulamadım çok pahalı. ama crit rate ve crit damage vermesi ssa olmasada baya bi item açığını kapatıyor. bu br püf noktadır( transda alınan skillin özelliği % 100 cdi verir ki buda skille birlikde ve silahınıda cdi ise % 250 damage vurdurur en saglam adama bile en az 700 damage vurursunuz). bunu göz önünde bulundurun derim seçim genede sizin....

Kayıtsız Üye
    Misafir

Talking Cevap: Cabal Online'nin En Güçlü Karakteri Ne Herkes Yazsın Lütfen..!

arkadaşlar hepimizin bilqi gibi DG,PVP,PK,BOSS chari Bl'dir yani en ii en kral char BL ayrıca ii dmg wurur we seridir

Kayıtsız Üye
    Misafir

Standart Cevap: Cabal Online'nin En Güçlü Karakteri Ne Herkes Yazsın Lütfen..!

fs herkesi alır agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    o kadar diyom :d
    170 lvl bl yim 150 lvl fs geldi rahatlıkla aldı herife vuruom vuruom işlemio dedim bu ne bende şimdi fs açtım ve eğlenceli çar adam olun akıllı olun fs alır affetmez

+ Konuyu Cevapla