Airrivals de 2 tane ulus vardır.Bunlar;
A.N.I
B.C.U
DÜkkanlar
Dükkanlar her iki sehirdede aynıdır sadece sehrin gorunumu degişir.
Skill Shop
Skiller buradan alınır. Levelleri buradan yukseltilir. Bu resimdeki skiller AG(A-Gear) skilleridir.
Color Shop
Gemilerin renkleri burada belirlenir. 43 ve üstü perdelerde renkler her 10 lvlde bir yenisi acılır.43 lvlin altındaki perdeler alındıkları lvlden 2 lvl sonra bütün renklerini koyabilirsiniz.
Perde: Perde geminizin goruntusunu degiştiren bunun yanında enerji ve kalkanınızı arttıran bir ekipmandır.
Gear Shop
Buradan az once bahsettigim perdeler alınır.Perdeler her Gemi icin farklıdır. İlk olarak perde 15 lvlde sonra 25,35,43,45,48 olarak gider ancak bu lvllerdeki perdeler bu dükkandan alınabilir. Ayrıca 55,58,65,68,75,78,85,88,95,99 perdeleri de vardır ancak bunlarda goruntuleri dükkandan alınan perdelerle ayndır.ANlatamadım soyle acılıyayım mesela 45 perdesi ile 55,65,65,75,85,95 perdesinin goruntuleri aynıdır.
Weapon Shop
Bu dükkandan silahlar alınır ancak buradan alınan silahalr güzel degildir.Benim size tavsiyem buradan silah almayın buradaki silahların hepsi ve dahada fazlası ztn canavarlardan cıkmakta.
Yedek parca dükkanı
Bu dükkanda sehire ısınlanma kartı gemi motorları radar ve potlar satılır.Sehire ısınlanma kartı resimde benim envanterimde( Spı yazısının ustundeki alan) ortada üstten 3. sırada yer alan kırmızı karttır. gemi motorları dukkanda sarı olanlar radarlar s tipi radar ve pembe iyon radarı yazan radarlardır. Tabiki bunların dısında motor ve radar bulunmakta ancak canavarlardan cıkar.Potlar ise c tipi kalkan seti yazandır.potların C tipi b tipi ve a tipi olanları vardır. A tipi en iyisidir en cok can veya kalkanı bu verir.
Kart dükkanı
bu dükkan + basmak icin alınan kartların satıldıgı dukkandır. bir cok kart cesidi vardır. + basılan silahta yükseltilen özellik sarı ıle gosterilir. ve artılar yükseltim olarak adlandırılır. ayni yükseltim 1 => +1 gibi en yuksek + 10dur ancak efsane silahalr vardır. Bunlar cok karmasık silahlardır ancak cok ölümcül silahlarıdr.Efsane silahları tam bilmiyorum yapılsıını. Yanlıs bilgi vermek istememem.
Fabrika
Burada canavarlardan cıkan maddeler birleştirilir. Mesela benim envanterimde bulunan Arkaplanı acık yesilimsi olan cisimler birleştirile bilen maddelerdir. Bunların degişik birleştirme gereksinimleri var. Mesela 2 tane a maddesiyle 3 tane b maddesi birleştirilince C maddesi olusur gibi.
Laboratuar
Burada + basma olayları gerceklesir kartlarla silahları veya perdeler birleştirilir.
Esya dükkanı
Burada Gercek(real) para ile alınan esyalar satılır.
Puan dükkanı
Oyunda savas puanı diye bir olay vardır. Bu puan siz savaslara girdikce arenada savastıkca artar.Bu dükkandan savas puanı(sp) ile satılan esyalar alınır.Resimde görünen esyaarın siimlerinin altında yazan 1000 li rakamlar savas puanının ne kadar olması gerktigini bildirir. Ornegin gelişmis hız kartı 5000 sp gerektitir.BEnim bu kartı alabilmem icin 2400 sp m daha olması gerkekir. Sp miktarlarınız SPI nın altında bulunan SP yazısının yanında yazar.
Arena
Arenanın baslangıc yeri:
Arena Haritası:
Arenada karsı ulus(B.C.U)la savas yapılır. Bunlar kucuk savaslardır. Gelen sp miktarları azdır. Ancak arena kasmaktan sıkılanlar ıcın ideal bir yerdir.Burada 1vs1 2vs2 gibi savaslar yapılır.
Depo
Size fazlalık gelen maddeleri burada saklayabilirsiniz. Ancak buraya koyulan esyayı aynı hesapta bulunan baskabir car goremez ve kullanamaz.
Özel dükkanlar
Bunlar oyuncular tarafından acılan Özel dükkanlardır. Bu dukkanlar esya satmak icin acılabilecegi gibi Esya satın almak icinde acılabilir.
Ben A.N.I ulusunda oynuyorum.Bu resimlerdeki yer A.N.I ulusunun ana sehiridir.
Birazda Sehirin ana potundan bahsedeyim.
Burada;
Ulus liderlerinin yazdıgı ulus bildirimini görebilirsiniz.
Baskan secmek icin oyu buradan kullanabilirsiniz.
Secim zaman cizelgesini gorebilirsiniz.
Ulus bilgisini gorebilirsiniz.ulus bilgisinde her iki ulusunda baskan baskan yardımcısı ve stratejik subaylarını gorebilirsiniz.Ayrıca ulus puanlarına bakabilirsiniz.
Anagemi savası sanuclarına bakabilirsiniz.Anagemi savasları ulus paunı her 100.000 asınca yapılır. her ulus için farklı ulus puanlarında yapılır. Yani anı 100k ya gelince bi savas bcu 100k ya gelince bi savas yapılır. Tabiki bunalra saldıran ve savunan taraf farklıdır.
ANAGEMİ SAVSINDAN BİR GORUNTU.RESİMDEKİ A.N.I NIN ANAGEMİSİ HOROS
Genel üs savası sonuclarına bakabilrisiniz.Genel üs savası hakkında fazla bilgim yok Bilenler bana özel mesaj atabilir ben buraya eklerim veya konu altına yorum seklinde yazabilir.diger oyunlardaki klan karsılıgı nu oyunda tugaydır.
Üs savası sonuclarına bakabilirsiniz.Üs savasları en cok olan savaslarıdır. Her harita icin üs savası yapılır. ve günde hemen hemen ortalama 2 üs savası olur.SP kasmak icin ideal bir yontemdir.
Ayrıca AG den bir goruntu
Ve Anasehirdeki En onemli seySehir Barı . herkesin yorgunlugunu atması gerekir. onun icinde Bara kosarız.
Arkadaslar ben A.N.I ulusundayım serverım pegasus Lvlim 57 AG yim gelirseniz yardımcı olurum.Nickim GreeNAnGeL
Yardımcı Olabilsiysem ne mutlu bana![]()

Sehir Barı . herkesin yorgunlugunu atması gerekir. onun icinde Bara kosarız. 

Alıntı