Toplam 13 sonuçtan 1 ile 13 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Nuker silah seçimi

_olanaksız_
    Misafir

Standart Nuker silah seçimi

Bütün karakter yapılandırmaları çok iyi yapılmış ark.lar ama benim aklıma takılan bşi war. nuker çar açmayı düşünüyorum ama spear mı yapayım yoksa sword mu yapim karar veremiyorum... spearın atağı fazla die bilio ama yüksek lvllerde swordun nuke atağı ile spearın nuke atağı birbirine çok yakın die bşiler duydum. nasıl yapmalıyım sizce???? spearın kendini koruması için hiç bi şeyi yok. sword da kalkan baya engelliyor. yardım ederseniz çok sevinirim!!!::

---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------

beyler biligniz warsa paylaşın lütfen!!! acaip kafam karıştı yardım ederseniz sevinirim

Her şeyden önce defans skillerini yüksek tut ve silahlara gelince eğer glavie olursan faydaları yüksek vurursun,stun (sersemletme) ve know back (rakibi geri item) aynı zmnda atack keser birde glavie skillerne vericeksen skill listesinin en altında hp yi artıran skill var.Eğer sword olucaksan glavie oranla düşük vurursun fakat o farkıda silahının artısıyla kapatabilirsin ve sword skillerinde yatır-batır skilleri ve kalkanında blocklama şansı var karar sana kalmış eğer bana sorarsan ben sword olurdum.Umarım bu bilgiler işine yarar.

_olanaksız_
    Misafir

bnm aklımdan spear geçio ama defansı az olduğu için tereddüt ediorm. bide her zmn tutmuo geri itmee. her zmn tutsa hiç düşünmeden acıcamda işte....

eğer spearı geliştiriceksen cheolsam force diye bi skill var o skill sayesinde canını artırabilirsin fakat karar sana kalmış

_olanaksız_
    Misafir

kardeş bide bşi daha sorucam. sword da light cold acılıo spearda fire coldmu yoksa light cold mu açsak daha ii????

ya bana göre nuker da en önemli defans skili snow bu yüzden lıght cold aç derim

_olanaksız_
    Misafir

cvplar için çok saolun. başka fikri olan warsa bekliorm...

önemli değil takıldığın yer olursa yardım etmeye çalışırım.

_olanaksız_
    Misafir

eyv kardes karar verdim. Light cold bicheon acıcam. Takımda pro olucak. Bide hepsini 100lvlemi getiriyim. Fire da acmak lazımmı? +larlada atack arttırıcam. Yardımların ıcın saol. Dwmını bekliorm

güzel bi tercih yapmışsın skiller 100-100-100-40 olucak fire ı 40 lvla kadar getir giysi hakkında pek bişi diyemicem garmentin fiziksel ,armorun mag. defansı yüksektir pro sette bunların ortalaması dır ama iyidir pro set.

Bence Genel olarak Fire ve Lighth Yapabilirsin bence Mesela Diğelimki Tek Atabileceğin Yaratıklarda Spear Kullanabilirsin Ama Ws Lerde Sword & Shield Derim.Comolo Bu arada yanlış söyledin Garment Mag Defence Armor Fiziksel Defence Pro da ortalama.

Bence kılıç kalkan ol hem Def. açıdan iyi olursun hem atk. Skilleri çok sağlam olmak istiyosan fire-Cold yap atağım iyi olsun diyosan cold-Light yap Tabi bide hepsini olmak var silah skillerine vermeyipm 3ünüde açabilirsin ama zevkli olmaz diyosan kılıç skillerini aç...(3ünü açarsan daha sağlam olursun)

Alıntı kingofking Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence Genel olarak Fire ve Lighth Yapabilirsin bence Mesela Diğelimki Tek Atabileceğin Yaratıklarda Spear Kullanabilirsin Ama Ws Lerde Sword & Shield Derim.Comolo Bu arada yanlış söyledin Garment Mag Defence Armor Fiziksel Defence Pro da ortalama.
    yanlış hatırlıyo olabilirim saol kingofking ama pro da güsel bi seçim