ya aslında böle parti ile kessek falan sıkıcı deilde.
Oyundaki skiller mesela..
düzenbaz açtım asas yani ama skill falan açamıyom hiç bişey para sistemnide bilmiyorum PUF :s
ya aslında böle parti ile kessek falan sıkıcı deilde.
Oyundaki skiller mesela..
düzenbaz açtım asas yani ama skill falan açamıyom hiç bişey para sistemnide bilmiyorum PUF :s
@OnlineOyun MSN Grubu;
M e я T - Sadece nefret. Sadece ölüm. Sadece Huzur..:
*oyunda para sistemi düşenleri toplama üzerine kurulu. 18 lvla kadar bu böyle. görevlerden gelende az buz yetiyor
*skill almak için önce breye görevle gitmen gerekiyor
*baya bir görev yapıcan yanien azından ilk elimination/canavar avı görevleri gelene kadar
*sonra K tuşuna basıp istediğin skilli belirli bir para ve yetenek puanı vererek alabilirsin
Size ancak görevde yardım edebilirim. Görev yaratığını kesersem kabul ediyor; lakin sizin 1 saatlik işinizi 10 dakikada alsam, en fazla 10 exp alıyorsunuz.
Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .
Yazmıyorum yani..
Sen beni kas 8lwyim,senin lwnde yaratıklardan,ban çok az exp geliyor beni 1 saat kassan,görevleri zaten ben kendim yapom,knedime plak zırh alcam iyi görünsün nie 13 lwde metal topluyom,1saat kas beni 2,3 lw atlıyorum
,sen iyi azim,ve hırs varmış 16 lw vayy beaa
![]()
18*.
Ne kadar yaratık kesme görevi varsa topla. Yarın görürsün 11i, 12yi falan. Seni kasabileceğim yerde yerle buluşma süren maksimum 3 dakika.
Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .
Yazmıyorum yani..
4 lvl rahip insanım 1 saat önce indi :=) benide aranıza alın :
---------- Mesaj birleştirildi zaman 11:02 PM ---------- Önceki mesaj zaman 11:00 PM ----------
Yanlış ırk açmışım yeniden açıcamrahip gzl
Ehm. Konu öldü, 4story'de pcden 1 saat önce silindi.
Kilit*
Yazmıyorum yani..