Yeni bir karakter yaratýp "4story" dünyasýna girdiðinizde, seçtiðiniz ülkenin baþlangýç þehrine gelirsiniz. Bu þehirde, NPCler ile iletiþime geçip, oyun hakkýnda bilgi edinebilir, basit giysi ve silah ihtiyaçlarýnýzý karþýlayabilirsiniz. Bu þehir, basitçe iveria dünyasýnda keþfe çýkmadan eðitim görebileceðiniz ve maceralara hazýýrlanabileceðiniz bir yerdir.

Defugel (HorusLand)

Bu savaþ, aralýksýz ve bir o kadarda zor bir savaþtý. Çoðu köylü, savaþ için birlik oldular ve savaþta öldüler.
Bir þeytan þehrinde doðmuþ olduðum için insanlarýýn bana lanetli gibi bakmasýndan sýkýldým.
Þimdi, bu savaþþýý herkes için bitirmeliyim. Þimdi, defugel'in muhteþem legion'una girip kendi sorularýmýn cevaplarýný arama zamanýdýr.. Diliyorum ki hayatýmýn diðer anlamlarýný bu trajik savaþta hayatýmý kaybederek öðrenebileceðim.

Craxion (Yesord)

Vahþi Neban maha ordusu bizim kraliçemiz tarafýndan kirletilmiþ, hatta lanetlenmiþti.
Luad'ýn ne yaptýðýný anlatmaya kelimeler yetmez. O çok tehlikelidir.
Bu anlamsýz savaþ, bir çok Mornami öðrencisinin hayatlarýný ellerinden aldý. Birþeyler gerçekten yanlýþ.
Biz, tarihteki gizli geçmiþi aydýnlatmalýyýz. Bunun tek yolu ise, savaþa katýlýp cevaplarý bulmaktýr.

kaynak

Kaynak

global.4story.com (çeviri)