Temsili resim. Kaynak bobiler.
Sizcede erken değil mi? 81 il merkezine dağıttık diyorlar ama kesilmeler yaşanıyormuş hatırladığım kadarıyla. Sizce oturması için kaç yıl gerekir?
Temsili resim. Kaynak bobiler.
Sizcede erken değil mi? 81 il merkezine dağıttık diyorlar ama kesilmeler yaşanıyormuş hatırladığım kadarıyla. Sizce oturması için kaç yıl gerekir?
Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .
Yazmıyorum yani..
ya palavra bunlar 3g fln geldı dıyolar ama 3 yıl sonra anca oturur ztn kmse 3g yı nasl kullancagını bılmıyokı
Maalesef. Belirli bir bilincinde kazandırılması gerekiyor. Halka göre, 2-3 yıl önce gördüğümüz "ekranın üstünde sana bakan kamera var abi" telefonlarının o "kamerası" kendi resmimizi çekmek içindi. Bu gidişle 3 yılı geçeriz. Ben 5 yıl diyorum şahsen.
5 yıla bu "G" piyasası ne olur ya, orasıda ayrı bir mevzu.
Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .
Yazmıyorum yani..