Toplam 2 Sayfadan 2. Sayfa BirinciBirinci 12
Toplam 30 sonuçtan 21 ile 30 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: *.*|| Full STR Bow Yapılandırma ||*.*

OrionTreX
    Misafir

Sımdı Arkadaslar Vızardın Huyu Kurusun Cok Damage Alıyor Yanı 15dkk Kastıgımı Yatarak Cok Rahat Kaybedıyorum
    Sımdı ARkadas Guzel Bır Konu Acmıs Elıne Saglıkta
    Bu Sıtede http://bobtheveg.dyndns.org/SRO/Char...?profile=38045 Bazı Skıller Add Lenmemıs Aynı O Resımdekı Gıbımı Skıllerı Acıcagız ?? Benım Bowdan Anlayan Askerde Oldugu Icın Soramadım Sız Yardımcı Olursanız Sevınırım

crush3r
    Misafir

Ben Katılmıyorm Arkadaşım Bowcu dediqinde Snowa hatta Cold gerek Yok. Bowcu isen Sen Pvp Makinasısın Zaten

Skillerin 90 force 90 Pichoen 90 fire 30 lightling yapıcaksn..

piocheon u fireyi biLiyorsunuz zaten

Forcedeki en önemLi şeyler..

1. Probilityli Reduceler..(noktalar ) Bunlar Bowcunun En önemLi skillidir ßence. çünqü 90 da acilan Difision skillini yediqi zaman bi adam % 40 phy %40 mag defansı düşüyor.

80de acılan ise %30 Phy Atack %30 Mag atak düşürüyor

Bunlar çok büyük fark ettiriyor Ama SKilli her Attıqın zaman etkilemez %80 Oranla İşliyor.. %80 de cok büyük bi oran..

Bowcu Difisionu yedirdiqden sonra En baba Bladera bile Strong Bowla 15 16 k Vuruyor.. Denendi görüLdü. 80 lvl Sınırı varKendi o snow artık cold sadece nukerlara yarıyor.. Force STR Bowcu saglam yapılandırıldıkdan sonra Bence En güzl China Char.. oluyor.

erenlee35
    Misafir

Okadar abart mayın benim zevk için açtığm eziq lv 35 blader war lv 38-40 gibi nuker we bow ları yatırıo

_RReXX_
    Misafir

Teşekkürler.

V.I.P. _excuss_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Saol valla İyi Anlatmıssın

FaTaL_BoW
    Misafir

Thumbs up

bu yazanların hepsi yanlış bi kere light el yakma olmaz 72 ıvl bow kastım el yakma fire ve üst garment olur ndn çünkü daha çok crit vurmak için firedeki phy bufa ihtiyacınız olacak cold açmayın saçmalık olur pachenon skilini herzman kendi ıvlnizde tutun anti devil bow serileri berserker ve strong bow serilernin hepsi max combolar pvm arrow israfından başka bişe diil fire el imbueyi max tutun bu çok önemli ndnmi çünkü bow hem mag hem phy aynı seviyede yapar ha bide light taki ışınlanma skilini mutlaka açın bu sizin için glavie ve blade ile vsnizde geri kaçıp bot depolamanızı saglar hepsi kendi tecrübemdir ha bu konuda konuşan arkadas kulaktan dolma bilgilere gelme ve adam akıllı bi bowcu kas

kufucuk
    Misafir

tesekkürler

healimpack
    Misafir

beyler str bow ii pleyer var mı
    var sa yardım edebilir mi ben buz el yakmayı seviom buzun el yakmasını acıp gerisini fireye versem tabiki bow skillerini de maxlasam skill point sorunu çekermiyim

lan loob konusma lan ağzımı bozma bilseydik herseyi sormazdık öğrenioz adam gibi konus
    Konu healimpack tarafından (05-11-2009 Saat 09:54 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)

healim..

iyi bi STR Bow istiosan eL yakma Fire oLucak sen coLd u açma boşver cold u fln Light - fire - bow olucaksın pro giyiceKsin cnku coLd senin phy. def arttrıoR pro giydiğin zaman kapatıR bu oranı o yzden coLd a ihtyacn yok lighT oLucaksan mag atack ( ki bu bi bow için gerEKli hem phy hemde mag vuruosun ) bide speeD vaR seri kasarsın böLe Fire zaten bow un vazgeçiLmezi

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

healimpack
    Misafir

cok teşekkür ederim saolun cevaplarınız için

Toplam 2 Sayfadan 2. Sayfa BirinciBirinci 12