Öncelikle herkeze merhaba size pvpde görüpde nasıl bir bow la pvp canavarı ve uniqe canavarı olunur onu anlatacağım.
Şimdi bugün pvpde yatırmadığım adam olmadı onu baştan söyleyeyim.Blade,Full int swordu,glavie,hybrid spear, hepsini yatırdım onu baştan söyleyeyim ki gaza gelinhemde blade ile glavie birlikte daldı gene yatmadım..
öncelikle her lvli full str gidin ve kıyafet olarak protector giyin... neden mi çünkü bowcu hem fiziksel hemde büyüsel olarak çok damage alır..ve bu eksikleri protector ile kapatırsınız..şimdi verdiğim linkde bow skilleri neye ve nasıl vereceğinizi görün diye veriyorum yeni skiller yok ama onlara linkten sonra açıklayacağım
http://bobtheveg.dyndns.org/SRO/Char...?profile=38045
şimdi baktınız ise vereceğimiz skilleri anlatacağım bilindik 31 skilli serisini max layın yeni açılanda dahil..sonra en üsteki 5 lvl serisini max layın ve en önemlilerden biride combolar max olsun..diğerleri de aynen linkdeki gibi olsun...ve fire da açacağımız max olanların yeni skillerini açın..cold işte burası önemli yeni gelen skilli snow shield-novice onun 1 .kitabıını maxlayın 2. yi açmayın asla çünkü mp sorunu strlerin en büyük sorunu..Daha sonra farm zorunusa gidior ise fire hiç vermeyin ve full light cold gidin ama el yakma lightning olsun bu dediğim size bağlı çünkü farm zordur bende ii bilirim... vede pvp de her ihtimale karşı bir en az br 17 olan shield taşıyın blade yere yatırısa shielda geçin...Ve silahdaki critiniz en az 9 olsun ki crit vurasınız çünkü bow ların ana silahı critdir...![]()
Evet arkadaşlar size katkıda bulanabildim ise ne mutlu bana.. Bol Critleryorumlarınızı bekliyorum
Not:Alıntı deildir tamamen ben yazdım yani Neuramancer.umarım alıntı yapanlar bu adı eklemeyi unutmazlar..

hemde blade ile glavie birlikte daldı gene yatmadım..
yorumlarınızı bekliyorum
Alıntı