+ Konuyu Cevapla
Toplam 11 sonuçtan 1 ile 11 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Fume of Sin

Standart Fume of Sin

Realm 14'de sunstream'de Mundor'a (216, 143) gidin. Ondan Fume of sin toplayabileceğiniz bir item / görev alıyorsunuz. Görev ödülü Taichi pill .

Saolun ama taichi pill ne işe yarıyor acaba

ismail*-*
    Misafir

belirli fume of sin cikis noktalari warmi??

AllBlack
    Misafir

taici pill nedir?

Standart taichi pill nedir?

Alıntı AllBlack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    taici pill nedir?
    taichi pill'ler görev itemi, karşılığında (levelinize göre) exp kazanıyorsunuz. 1 taichi pill exp çubuğunda aşağı yukarı %1 lik artışa karşılık geliyor gibi bir yorum okudum. Yani görev sonunda çantanıza gelir fakat oyun anında onları çantanızdan alıp exp'e çevirir.

Standart Cevap: Fume of Sin

Evet o fume of Sinlerin ne ise yaradığını hep merak etmisimdir Teşekkürler .
    The Bird of Hermes Is My Name, Eating My Wings To Make Me Tame..

Fume of sin lerin cıkış noktaları yok mu ?

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı Dogukan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fume of sin lerin cıkış noktaları yok mu ?
    Var, dır. Ama o levellarda Treasure Hunt vb. gibi Fume Of Sin gerektiren görevler yapmak pek işe yaramaz.
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

Standart Cevap: taichi pill nedir?

Alıntı cronos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    taichi pill'ler görev itemi, karşılığında (levelinize göre) exp kazanıyorsunuz. 1 taichi pill exp çubuğunda aşağı yukarı %1 lik artışa karşılık geliyor gibi bir yorum okudum. Yani görev sonunda çantanıza gelir fakat oyun anında onları çantanızdan alıp exp'e çevirir.

Hayır yanlış okumuşsunuz. Bir görevden 60 taichi aldığınızda her lvl de aynı exp artışı olmasını bekleyemezsiniz.

Taichi olayı şöyle bir şey. Exp bardaki %'nin Current biçiminde olmasıdır. Şöyleki; 1 lvl de %100 exp yapip lvl atlamaniz icin gereken current exp miktarı 10 diyelim (bu sayıları canavar kestiğinizde görebiliyorsunuz pembe renkli olarak kafanızda yazar) ve siz görevden 1 taichi alıyorsunuz. 1 taichi 5 currente karşılık geliyorsa size %50 exp verir. bir sonraki lvl de lvl atlamanız için gereken current exp miktarı artacağından alacağınız taichinin size vereceği % oranıda düşecektir. Yani; 20 current lazım lvl atlamak için. 1 taichi alıyorsunuz 5 currente denk geliyor. ve exp niz %25 artıyor. Biraz karışık ama anlaşılmayacak gibi değil

Jade ind. ID: 2730005X013603029009841Z3ffd22

Süper Moderatör
    M e я T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Cevap: taichi pill nedir?

Alıntı GoLGeMaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır yanlış okumuşsunuz. Bir görevden 60 taichi aldığınızda her lvl de aynı exp artışı olmasını bekleyemezsiniz.

Taichi olayı şöyle bir şey. Exp bardaki %'nin Current biçiminde olmasıdır. Şöyleki; 1 lvl de %100 exp yapip lvl atlamaniz icin gereken current exp miktarı 10 diyelim (bu sayıları canavar kestiğinizde görebiliyorsunuz pembe renkli olarak kafanızda yazar) ve siz görevden 1 taichi alıyorsunuz. 1 taichi 5 currente karşılık geliyorsa size %50 exp verir. bir sonraki lvl de lvl atlamanız için gereken current exp miktarı artacağından alacağınız taichinin size vereceği % oranıda düşecektir. Yani; 20 current lazım lvl atlamak için. 1 taichi alıyorsunuz 5 currente denk geliyor. ve exp niz %25 artıyor. Biraz karışık ama anlaşılmayacak gibi değil
    Hep merak ederdim bunları hesaplayacak kadar nerd'i var mıdır diye .
    Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .

Yazmıyorum yani..

Merakını giderdiğim için mutlu mesud oldum

Jade ind. ID: 2730005X013603029009841Z3ffd22

+ Konuyu Cevapla