Realm 14'de sunstream'de Mundor'a (216, 143) gidin. Ondan Fume of sin toplayabileceğiniz bir item / görev alıyorsunuz. Görev ödülü Taichi pill .
Saolun ama taichi pill ne işe yarıyor acaba
belirli fume of sin cikis noktalari warmi??
taici pill nedir?
Evet o fume of Sinlerin ne ise yaradığını hep merak etmisimdirTeşekkürler .
The Bird of Hermes Is My Name, Eating My Wings To Make Me Tame..
Fume of sin lerin cıkış noktaları yok mu ?
Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .
Yazmıyorum yani..
Hayır yanlış okumuşsunuz. Bir görevden 60 taichi aldığınızda her lvl de aynı exp artışı olmasını bekleyemezsiniz.
Taichi olayı şöyle bir şey. Exp bardaki %'nin Current biçiminde olmasıdır. Şöyleki; 1 lvl de %100 exp yapip lvl atlamaniz icin gereken current exp miktarı 10 diyelim (bu sayıları canavar kestiğinizde görebiliyorsunuz pembe renkli olarak kafanızda yazar) ve siz görevden 1 taichi alıyorsunuz. 1 taichi 5 currente karşılık geliyorsa size %50 exp verir. bir sonraki lvl de lvl atlamanız için gereken current exp miktarı artacağından alacağınız taichinin size vereceği % oranıda düşecektir. Yani; 20 current lazım lvl atlamak için. 1 taichi alıyorsunuz 5 currente denk geliyor. ve exp niz %25 artıyor. Biraz karışık ama anlaşılmayacak gibi değil![]()
Jade ind. ID: 2730005X013603029009841Z3ffd22
Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .
Yazmıyorum yani..
Merakını giderdiğim için mutlu mesud oldum![]()
Jade ind. ID: 2730005X013603029009841Z3ffd22