Arkadaşlar yavaş yavaş ksroya geçiş yapıyoruz,şuan 3 kişiyiz gelmek isteyen nicklerini söyleyebilirler.İlerde guild de açarız
Neyse hadi isimlerinizi söyleyin
KâbuS = KabuS
1mFuX=1mFuX
Mouth=LadyArwen
Arkadaşlar yavaş yavaş ksroya geçiş yapıyoruz,şuan 3 kişiyiz gelmek isteyen nicklerini söyleyebilirler.İlerde guild de açarız
Neyse hadi isimlerinizi söyleyin
KâbuS = KabuS
1mFuX=1mFuX
Mouth=LadyArwen
Konu KâbuS tarafından (10-09-2009 Saat 12:54 PM ) değiştirilmiştir.
1mFuX=1mFuX 3. serverdaim xD ya image code aynisini benzetemiom paso 10dq banlanio hesap xD
Ben i de yaz 1mfux imega kod cok kolay yazarken ime pad kullanion demi bide biz 1 serverdeyiz
LadyArwen![]()
Konu Earendil tarafından (10-09-2009 Saat 12:28 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)
Bnde varım şu updateyi atsın...1 hafta içinde oyundayım...(Şu bakımlar bi geçsin)
Herkez 1. servera gelsin arkadaşlar![]()
Zamanında çok istemiştim geçmeyi,nasip olmamıştı... Artık internetimin aboneliğide kapatılıyor... Size iyi oyunlar...
tmm 1. servera geciorm kasicanz artik bni xD bu arada bu oyndada gorev karsiliqi sos sistemi mevcut snrm herkesde sos war xD
JrDevilsTr benide yaz 1. servera geliorm
bn 1.servera geldim hata lv 10 bile oLdm xD sos gorevi potcudan alinio gorev sayilmaz konus direk verioxD
ben şimdi indiriom (beni alırsınıız dimi)
Bende geliyorum tabi net hızım artarsaDeli olucam 44 kb lan iniyor ya
Nickim büyük ihtimal:RenoCoolTurk olucak.
Bende KSRO oynuyorum. 3. serverdayım ama bu aralar oynamıyorum. Çünkü ingilizce patchsız oynayamıyorum. Oyundan keyif alabilmem için görev yapmam gerek ama korece olunca oyunda hiç birşey yapamıyorum. İngilizce patch varsa ( v1.648 için) paylaşırsanız sevinirim.
kabus bende oynuorm suan 1. serverdeyim 1 arkasim ile suan oyuna girmek icin kendi kapasitemi zorluyorum lanet olasi image pad xS
İmagepad la uğraşmayın. Dil çubuğundan dili Korece yapın. İmage code gelince Alt+Sağ Shift e aynı anda basın. Hemen ardından Altgr ye basın. Sonra aşağıdaki resmi pcnize kaydedin. Hangi tuşa basınca hangi korece harf çıkıyor baka baka yapın.
![]()