o sectiginin job warriormu cigt el
Evet sanırım öle insan fighter
Bölümün shaiya olduğunu görünce daha iyi birşey bekledim. Level dergisi tarafından yılın en iyi animasyonlarına sahip oyunu seçilmiş bir oyun sonuçta.
Ben 15 level'a kadar sıkılmıştım. Zevk alıyorsan güzel. İtem sistemi ve dungeon vs. biraz geniş sanırım. İnsan, "hangi oyunda yok ki" desede oynayanların bu efektlerde, ve (bana göre) sıkıcı atmosferde ne bulduğunu merak etmeden geçemiyorum.
Ne diyodum. Charın güzel, orasıda bir dağ eteği veya benzeri birşey sanırım?
Unutmadan, kız mob isterem.![]()
Burada birşeyler, kurallar, öneri ve şikayet gibi şeylerin bildirimi gibi şeyleri esas alan eğlenceli bir yazı yazmıştım ama 1.370 karaktere sahip olduğu için mızmızlandı vb4. 1000 karakterden fazla olamazmış yazdıklarım buraya. Sonra indirdim 957 karaktere kadar. Dedi, "500 karakteri geçemez." bende dedim "İyi tamam peki abi, yazmıyorum." .
Yazmıyorum yani..
Bu oyunu bende 30 lvl e kadar oynadım daha ileri gitmek istemedim.İlk olarak Türk kimseyle Karsılasamadım.Sohbet ortamı olmayan oyunu pek sevemem.İkincisi map lar arası gecis cok uzun sürüyor vede grv yaparken çok zaman kaybı oluyor yada ben ezikligimden kestirme yolları bulamadım.^üçüncü olarakta oyunda manzara ya cok önem verilmis ama karakterini şöyle doya doya izleyemiyorsun karakter boyutu çok kücük ve ayrıntısız görünüyor.Ama tabi oynayanlara lafım yok bu benim düsüncelerim.
İnductor İd : 4600845X050207020003329Zada1ff