başlıktada yazdığım gibi lvle göre kasılacak yerleri yazarmısınız ?
başlıktada yazdığım gibi lvle göre kasılacak yerleri yazarmısınız ?
bir ara başlamıştım,metin2 den daha kötü olduğu için bıraktım ,ama konunn cevabını yazam
1-20 orda sonra ışınlakcasın başka yerlere 20 den sonra aılara bildiğim kadarıyla...
knight oyna da iyi benden söylemsi..
knightta çok zarar ettim dostum 6 senedir knight oyuncuyum ben çok eski başladım knighta 2000 de başladım ben knighta 2000 de yeni açılmıştı server ozamandan beri oynadım aldığım üzerime dizdiğim itemler gerçek para 2 milyar tutuyor azar azar para biriktirerek üzerime item yaptım ama piyasanın zamansız ve ani düşüşü beni iflas ettirdi para lazım oldu bana mecbur satmak zorunda kaldım öyle bir sömürücü ve iflas ettirici bir oyunu neden oynayimki hero türkey daha kaliteli bir oyun yani knight bitti artık bak rizeliyim bütün internet kafeler knight oynardı rizede şimdi geziyom internet kafeleri 1 tane knight oynayan yok rizede böyle türkiyeyi düşün bide oynayan sayısı azaldı millet zarar ediyor piyasanın düşüşü ile zaten sıktı artık knight yani kapanır belli bir müddet sonra başka bir oyun kurarlar benim fikirlerim böyle bana katılan arkadaslar aşşağıya yazabilir fikirlerini
---------------------------------------------
alah rızası için biri hero turkiyede kasılacak yerleri haritaları ile birlikte yaratıkların seviyeleri ile birlikte yazabşilirmi lütfen 20 lvl diye 50 lvl yaratıklara gidip yatıyorum lütfen
Konu lahana1 tarafından (10-09-2009 Saat 10:44 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: İkinci mesaj birincisi ile birleştirildi (otomatik)
Biraz bakındım ama bende bulamadım harita. İlginçmiş
Bir rehberde aşağıdaki bilgiye rastladım:
Lvl 20 olduğunda Dragon Castle kuzey girişindeki stable keeper ma'dan at alıp Highlands'de kasabilirsin (Spearman ve archer?).
Lvl 21'de devam et. Örümcekler hala iyi bir seçim. Tavern ile Venom Swamp'a gidebilirsin. Fakat sahile (beach) veya güneydoğuya (southeast) GİTME yoksa ölürsün. Black panther ve viragos'ları kesebilirsin.